21 Μαΐ 2012

ΧΩΡΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Εντατικούς ελέγχους σε οικήματα που φιλοξενούν παράνομους μετανάστες ξεκίνησε ο Αστυνομικός Σταθμός Φαληρακίου σε μία προσπάθεια να μπει μία τάξη στο τουριστικό μας θέρετρο.
Μετά από κάθε καταγραφή χώρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών ο Αστυνομικός Σταθμός Φαληρακίου συντάσσει έκθεση που την αποστέλλει σε φορείς όπως η ΔΟΥ (για την επιβολή προστίμων μη δήλωσης ενοικίων), Τμήμα Δημόσιας Υγείας, δήμο Ροδίων, Τοπικών Συμβούλιο Καλυθιών, Εισαγγελέα, Πολεοδομία κτλ.
Σε έγγραφο που έχει στη διάθεσή του το blog αναφέρονται, μεταξύ των άλλων τα εξής:
"Σε σύνολο 24 διαμερισμάτων τα 16 ήταν μισθωμένα χωρλις ο ιδιοκτήτης να μας παρουσιάσει κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως.Ο ιδιοκτήτης μας γνωστοποίησε ότι έχει ενοικιάσει τα δωμάτια σε ένα άτομο με αντάλλαγμα αλλά ο έλεγχος έδειξε ότι διαμένουν περισσότερα άτομα κάτι που αποδεικνύεται από τα κρεβάτια, τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν.
Στο χώρο που ελέγχθηκε υπήρχαν άδεια κλουβιά, παλιές καρέκλες, σίδερα, μπιτόνια, βαρέλια, πολλά κλαδιά και αναφέρουμε ότι είναι χώρος στον οποίο παρατηρείται συγκέντρωση τροκτικών και άλλων εντόμων επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία. Υπάρχει συλλογή παλιών αντικειμένων που αναδύουν δυσάρεστες και έντονες οσμές".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας ελπισουμε οτι δε θα μεινουν σε προεκλογικα πυροτεχνηματα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...