17 Μαΐ 2012

ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΘΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ




Για δεύτερη φορά στην σύντομη πολιτική της πορεία η Μίκα Ιατρίδη ορκίστηκε Βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εκπροσωπώντας τα νησιά της Δωδεκανήσου. Η πολιτικός που κατάφερε να αλλάξει τον πολιτικό χάρτη των Καλυθιών (για πρώτη φορά η ΝΔ περιορίστηκε στην 2η θέση) σημειώνοντας ποσοστό 36% στο χωριό της είχε δίπλα της στην ορκωμοσία τον σύζυγό της Χάρη Αγγελόπουλο και τον πατέρα της, τέως δήμαρχο Καλλιθέας Γιάννη Ιατρίδη.
Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την Μίκα Ιατρίδη αφού χάρη στις ενέργειές της το νέο κόμμα πήρε στα Δωδεκάνησα το μεγαλύτερο ποσοστό στην επικράτεια (17%). Με χαμόγελο φωτογραφήκε δίπλα στην Ιατρίδη και ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης που επίσης εκλέχθηκε βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και όλοι αναρωτιούνται εάν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μπορέσουν να διατηρήσουν τα υψηλά ποσοστά τους σε όλη τη χώρα και τα Δωδεκάνησα και αν τελικά η Μίκα Ιατρίδη κερδίσει ξανά τη βουλευτική έδρα. Ολα τα σενάρια είναι ανοικτά και δεν μπορούν, ακόμα, να γίνουν σίγουρες προβλέψεις. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελπίζουμε να θυμηθει και το χωριο της

Ανώνυμος είπε...

Α Α Α Α...ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ....

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Τάσο ανεξάρτητε,μια ζωη ανεξαρτητος είσαι και μια ζωη πισω απο τον Ιατρίδη.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (μεγάλη μαγκιά η κριτική με κουκούλα...), πριν τις εκλογές έγραψα τι ήταν σωστό, κατά τη γνώμη μου, να ψηφίσουμε και τι ήταν λάθος αλλά μάλλον δεν το διάβασες.
Μετά τις εκλογές δεν μπορεί το blog να αγνοήσει ότι μία Καλυθενή εκλέχθηκε βουλευτής και μάλιστα με πρωτιά σε ψήφους.
Είναι σαν οι δημοσιογράφοι στα κεντρικά κανάλια να αγνοούν την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ.
Τάσος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...