6 Μαΐ 2012

ΟΜΑΛΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ





Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται στα οκτώ εκλογικά τμήματα των Καλυθιών η εκλογική αναμέτρηση. Παρότι πολλά διορισμένα μέλη εφορευτικών επιτροπών δεν παρουσιάστηκαν, ως όφειλαν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ξεκίνησαν κανονικά τις διαδικασίες και οι ψηφοφόροι ασκούν το δικαίωμά τους. Μέχρι το μεσημέρι είχε ψηφίσει το 35% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως μέχρι τις 7.00 το απόγευμα που ολοκληρώνεται η ψηφοφορία θα έχουν προσέλθει στις κάλπες περίπου 65-70% των ψηφοφόρων.
Σε σχέση με προηγούμενες εκλογές υπάρχει ησυχία έξω από τα εκλογικά τμήματα και δεν υπάρχουν πιέσεις και διανομή φυλλαδίων και ψηφοδελτίων. Ακόμη και οι υποψήφιοι και οι στενοί υποστηρικτές τους προσπαθούν να είναι διακριτικοί αφού η οργή του απλού κόσμου είναι μεγάλη.
Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ μέσα στα τμήματα υπάρχουν εκπρόσωποι κομμάτων όπως το ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι Ελληνες (πρώτη φορά στο χωριό μας) απουσιάζουν τα κομματικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Νέα εποχή και στις κάλπες...
* Να σημειωθεί ότι στα γειτονικά Κοσκινού υπήρξε ξυλοδαρμός ανάμεσα σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και μέλη του ΚΚΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επειδη συνεχιζουμε να σκεπαζουμε επικινδυνα φαινομενα..ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΟΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ) ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΛΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

ti einai afta pou les?

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...