2 Ιουν 2012

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ







Την αποθέωση γνώρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Καλυθιές το πρωί του Σαββάτου. Οι παρευρισκόμενοι στην πλατεία των αγκάλιασαν θερμά και του ευχήθηκαν καλές αποφάσεις όταν κερδίσει τις προσεχείς εκλογές. Το κλίμα ήταν θερμό για τον υποψήφιο πρωθυπουργό με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ να δηλώνουν συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη.
Σε χαμηλούς τόνους κάποιοι συγχωριανοί μας του εξέφρασαν παράπονα για θέματα όπως ο τουρισμός, η διαγραφή της Μίκας Ιατρίδη και η εγκληματικότητα ενώ του ζητήθηκε να προωθήσει το ενδεχόμενο κατασκευής του Κολοσσού.
Ο κ. Σαμαράς έμεινε στις Καλυθιές για περίπου μισή ώρα χωρίς όμως να μιλήσει στο πλήθος και αρκέστηκε σε αγκαλιές και χειραψίες.
Τελικά τα παιδιά της Τερψιχόρης δεν χόρεψαν προς τιμή του αλλά την ώρα που έφτασε στην πλατεία του προσφέρθηκε ανθοδέσμη ενώ έξω από το παραδοσιακό καφενείο λυράρηδες του απήγγειλαν μαντινάδα "Όσο και αν σιέτε ο ουρανός και οι κεραυνοί χτυπάνε οι γαλανοί αετοί τη χώρα θα κυβερνάνε". 
Σε γενικές γραμμές ο Μεσσήνιος πολιτικός κέρδισε τις εντυπώσεις με την απλότητά του και την υπομονή να ακούσει τον κόσμο.
Οσο για τους παρευρισκόμενους θα... μπορούσαν να ήταν και περισσότεροι!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΘΕΩΣΗ! Ημίθεε Τάσο στην SPORTIME νομίζεις ότι γράφεις;

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Τάσος, όπως ακούγεται καθαρά στο βίντεο, πήγε στον Σαμαρά και του είπε ότι οι αστυνομικοί πρέπει να φυλάνε τα σπίτια μας και όχι τους πολιτικούς

Ανώνυμος είπε...

KALATA TOU TA EIPES TASO!!!! I ASTUNOMIA STA SPITIA MAS OXI STOUS POLITIKOUS!!! BRAVO!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια πένα ... Άξιος για άλλη μιά φορά ..

Ανώνυμος είπε...

καλά δεν ειχε γιαουρτια η Καραγιαννου? να του πεταξουν του προδοτη της Ελλαδας και της ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στις Καλυθιές δεν ξανα πατώ μέχρι να κυβερνήσει κανένα άλλο κόμμα !

Δεν μπορώ να σας καταλάβω πως τρέχετε έτσι να φιλήσετε έναν που έχει βάλει την υπογραφή του στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που μας κατέστρεψε ?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Λές και ήρθε στο χωριό σας η Αλίκη... ο Ρουβάς...

Δηλαδή μετά απο τόσα ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ πο΄τε δεν περίμενα τέτοια υποδοχή !

Είστε άξιοι της μοίρας σας Καλυθενιοί και δυστιχώς θα υποφέρουμε και μείς μαζί σας αν ξανακυβερνήσουν τα λαμόγια αυτά !

Τι να πώ... τι άλλο να πώ ..εμένα τα φράγκα φίλε Τάσσο δε με περισεύουν δεν ξέρω τι με ξημερώνει όταν βλέπω αυτά ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ !

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

edo o kosmos xanete... i ellada nayagei...oi mantinades toys lipane!!! EISASTE GIA TA PANIGIRIA 8EATRINOI OLOI OI POLITIKOI

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ και ξαναπατήσεις,να ξεβρωμίζει το χωριό σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

Tάσσο αξίζει να δείξεις και αυτά στους συγχωριανούς σου που έτρεξαν στον Αντωνάκη σήμερα :

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1922:2012-06-01-15-24-49&catid=5:2012-02-11-12-50-12&Itemid=60

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΝΤΟΡΑ...Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΝΗΣΙΓΕΝΗ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΔΕΞΙΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

TI NA ΠΩ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΔΩ ΔΝ ΖΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ..ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πάθατε την πλάκα σας και έχετε ξεφύγει...........ντροπή σας να επίτηθεστε στους καλυθενους γιατί ήρθαν και χαιρέτησαν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Ανώνυμος είπε...

το τραγικο ειναι οτι ολοι αυτοι οι παππουδες που ηταν εκει επι εποχης μητσοτακη τον σαμαρα τον βριζανε και τον ελεγαν προδοτη.. τωρα εγινε αγιος χαχα αρε κασιδιαρη θελουν ολοι αυτοι να στρωσουν χαρακτηρα

Ανώνυμος είπε...

ποπο γλυψιμοοοοοοοοο

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...