29 Αυγ 2012

ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Με την σκέψη στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον Αγιο Σουλά και απείλησε τις Πεταλούδες τη Ψίνθο και την Αρχίπολη τελέστη ο Μέγας Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Ιωάννη στο μοναστήρι που βρίσκεται στις Καλυθιές παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλου.
Το βράδυ της Τρίτης το νησί είχε κηρυχθεί, λόγω της επικίνδυνης φωτιάς, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με αποτέλεσμα ο κόσμος που πήγε στο πανηγύρι να μην είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Ευτυχώς επικράτησε η λογική και ακυρώθηκε η μουσικοχορευτική βραδιά μετά τον εσπερινό. Υπήρχαν και κάποιοι λίγοι που επέμεναν ότι ο χορός έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά αφού είχαν προχωρήσει σε έξοδα για αγορά ειδών όπως σουβλάκια και μπύρες.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ ακύρωσε την συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη και τα μέλη του παρέμειναν στον χώρο για επιφυλακή σε περίπτωση φωτιάς.
Αντίθετα τα μέλη του αθλητικού συλλόγου Ο ΑΠΟΛΛΩΝ και του χορευτικού συλλόγου Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ παρέμειναν στα πόστα τους και εξυπηρέτησαν τους πιστούς που πήγαν στον Αγιο Ιωάννη με σουβλάκια, αναψυκτικά και μπύρες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε "ψυχρότητα" ανάμεσα στους υπεύθυνους των δύο σωματείων για τα πόστα με τα σουβλάκια.
Το προνόμιο που είχε ο Απόλλων, τα προηγούμενα χρόνια, να έχει το μονοπώλιο στα σουβλάκια των πανηγυριών (από πλευράς συλλόγων του χωριού) έχει χαθεί φέτος με αποτέλεσμα οι γκρίνιες να είναι μεγάλες... 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia tin fotia ehoume kana neo ?ta somatia na katsoun stin akri tora ine ora gia fotia na asholithoume...

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορει σε ενα χωριο να υπαρχουν τρεις πολιτιστικοι συλλογοι.φερνουν τον κοσμο σε δυσκολη θεση οπως παλιοτερα με τους δυο τρεις ποδοσφαιρικους συλλογους. στο συγκεκριμενο πανηγυρι απο την στιγμη που απολλων πληρωσε την ορχηστρα για να διασκεδασει τον κοσμο δεν μπορει να ερχεται και αλλος συλλογος ανεξοδα να χαλαει δεδομενα πολλων χρονων.και στο κατω κατω να μας πει η τερψιχορη τι θα κανει τα χρηματα που μαζεβει απο την στιγμη που τα παιδια πληρωνουν για τα μαθηματα χορου. σε αυτο το χωριο η ζηλια ειναι συνηθες φαινομενο

stamatis botsis είπε...

που ειδεσ τασο το μονοπωλειο φετοσ στα πανηγυρια απο πλευρασ απολλων???προφητη αμωσ το μικροτερο ποστο,,αγιουσ αποστολουσ ολα τα εξοδα του απολλων και ηταν μεσα και ο φαροσ και η τερψιχορη,,και οσο για τον αη γιαννη περσι ειχε ποστο απο συλλογουσ του χωριου μασ και ο ικαροσ,μην τα λεμε ποια οπωσ μασ βολευει,,

Ανώνυμος είπε...

μας εχει κουρασει ο απολλων κάποιοι τοσα χρόνια καρπωνονται χρήματα στο ονομά του!!!

οπου ειναι τα καλυτερα σουβλακια θα φάμε

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο κακό που δημιουργήθηκε ένας σύλλογος για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών στο χωριό μας; Γιατί πρέπει να σταματήσουν τα πάντα και να υπάρχουν μόνο γκρίνιες; Η νεολαία του χωριού μας, έχει αποδίξει τελευταία, πως είναι ικανή να κάνει πολλά και ωραία πράγματα, όσο δουλεύουν όλοι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Απλός Καλυθενος πολίτης είμαι...Έχω την εντύπωση πως η κατάσταση στο χωριο μας έχει αρχίσει να ξεφεύγει..Ευθηνες κατα την γνώμη μου έχουν και οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου και οι υπεύθυνοι τον τοπικών blog...Και να πάμε στην ουσία..Θα ξεκινήσω απο τον Απόλλων το ιστορικοτερο σωματείο του χωριού που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές...Μπεικε ένα κενουργιο συμβούλιο με νέο Πρόεδρο το οποίο ανέλαβε έναν σύλλογο σε άσχημη οικονομική κατάσταση και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασημαζευτα...Φτιαξανε μια ομάδα απο ότι ακούω στα καφενεία χαμηλού κόστους και με αρκετούς καλυθενους ποδοσφαιριστές..Γενικά βλέπω ότι κάτι σωστό γυνεται σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια..( μεγάλα μπατζετ,αρκετές μεταγραφές,πολλα χρέη κτλ)βλέπω όμως πάλι τα ίδια άτομα και δεν είναι πολλα δεν είναι πάνω απο δέκα να ασκούν κρητική σε όλα και για όλους...βλέπω και συμβούλους που μπεικανε να βοηθεισουν και το μόνο που κάνουν είναι να σφιρανε αδιάφορα...Αφήστε το συμβούλιο να δουλέψει γιατί την σημερινή εποχή και όπως είναι οι οικονομικές κατάστασης αυτα τα παιδεία είναι ήρωες,σπαταλανε χρόνο και χρήμα..Ο Απόλλων είναι ιδέα και θα παραμείνει ιδέα..Πάμε τώρα στο Φάρο..το μόνο που έχω να πω είναι ένα μπραβω σε όλα τα παιδεία...τρέχουν,προσφέρουν καλυβουνε τα έξοδα τους χωρίς να επιβαρύνουν κανέναν..προσφέρουν έργο στον τόπο μας...Πάμε τώρα στην Τερψιχορη...ένας νεοσυστατος συλογος που ίσως να δημιουργιθεικε και με της ευλογίες ορισμένων...ένας συλογος που διδάσκει χώρο με συνδρομές ένας συλογος με πολυ μικρά εξωδα κτλ...Γιατί άραγε δεν αφήνει εκδήλωση μα εκδήλωση να παει χαμένη;;Μήπως έχουν αρχίσει να δυχαζωνται οι συλογοι του χωριού μας;;μήπως και οι υπεύθυνοι τον blog θα πρέπει να σταματήσουν την άσκοπη διαφήμιση τον συλλόγων...Την μεγαλύτερη ευθηνη όμως την έχουν οι πολιτικοί αρχωντες του τόπου και ας κοιτάξουν το τι θα κάνουν γιατί σε λίγο κερο το πρόβλημα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο...

Ανώνυμος είπε...

Ας πρυτανευσει η λογικη και στα τρια τα σωματεια. Ο σοφος μας ο λαος που παντα εκφραζει και εξεφραζε τις αποψεις του με παροιμιες λεγει ¨ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ~
Αυτα προς γνωση και συμορφωση , πριν να ερθει το τελος και για τους τρεις συλλογους. Ο κοσμος εμαθε και πληρωνει τα λαθη.

Ανώνυμος είπε...

Nomizo oti ola afta ginontai mono kai mono gia to pios SYLLOGOS tha mazepsei kai tha exei to perisotero xrhma....{1] Stamatiste ths gkrinies eiste somatia sto idio xwrio kai den eiste exrthei..{2}Apo tote pou katastrafike o ERMHS kai sxedon ta atoma pou eitane sto somatio tou ERMH kai tora einai ston syllogo O FAROS synexeia pane kontra ston APOLLON {an to exete paratirish}.{3} O APOLLON posa lefta peire apo ta BEACH PARTY? H TA PEIRANE OLA H AXORTAGEI TOU FALIRAKIOU KAI O APOLLON TORA GRINIAZEI GIA TA POSTA KAI TA SOUVLAKIA....GIATI O APOLLON DEN EIXE POSTO STA BEACH PARTY GIA NA POULAEI SOUVLAKIA KAI TA POULOUSE O ADERFOS TOY ANTIDHMARXOU MAS TOTE O APOLLON GIATI DEN GRINIAZE?..{4}H ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ PERNEI LEFTA APO TOUS MATHITEYOMENOUS POU PANE TA LEFTA KAI GIATI THELOUNE KAI ALLA KAI TI EKSODA EXOUNE?{5}Giati h topikes arxes kanoune ta strava ta matia se polles ypotheseis?San na thn exoune dei kapos...ksipnate eseis pou koitate mono thn karekla kai ths kompines kai ths mizes sths paranomes eksipirethshs sas O TOPO SAS paei apo to kako sto xeirotero....{6}Giati O FAROS leei synexeia NAI sths ekdhloshs pou einai ypeythines h topikes erxes kai ths analavanei O faros?..Se ayto to xwrio nomizo oti ollh h PROEDROI thn exoune dei kapos... mhn ksexnate oti aksia sas donei O KOSMOS me ths prakseis sas kai oxi esys ton kosmo...Giafto sumorfothite gia ma mhn yparxei EXRTHOIKO klhma sto xwrio..Thn magkia kai ton egwismo sas makria apo ton topo mas giati den xwraei..

Ανώνυμος είπε...

Σε μία μικρή κοινωνία κανείς δέν μπορεί να κρυφτεί πίσω απο το δάκτυλο του. Ο κόσμος βλέπει, κρίνει και αποφασίζει που θα φάει το σουβλάκι του και θα δώσει το ευρώ του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Ο ΑΠΠΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΑ ΗΘΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟΛΕΣ,ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΠΟΛΩΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΠΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Λόγια άσκοπα συνεχώς! Είμαι και εγώ απλός πολίτης των Καλυθιών. Είμαι όμως από αυτούς που έχουν καταλάβει, πως το τζάμπα πλέον πέθανε! Είναι δυνατόν ένας σύλλογος να μην έχει έξοδα; Την χρονιά που πέρασε, ήθελαν τα παιδιά μου να γραφτούν στον Απόλλων και πλήρωσα τα λεφτά που μου ζητήθηκαν για τις ακαδημίες. Πώς θα πληρωθούν οι προπονητές και τα υλικά έξοδα που υπάρχουν; Με τη φιλαρμονική το ίδιο. Πλήρωσα μία μικρή συνδρομή γιατί πρέπει και αυτός ο σύλλογος να πληρώσει τα έξοδά του, τις ζημιές του. Με το χορό και εκεί το ίδιο. Πώς θα πληρωθούν οι χοροδιδάσκαλοι και όλα τα άλλα έξοδα; Είναι δυνατόν να πιστεύουμε πως υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και τρέχουν για αυτούς τους συλλόγους και έχουν σκοπό την προσωπική τους προβολή και να βγάλουν λεφτά; Είναι ντροπή! Δουλεύουν όλοι για το καλό του χωριού μας! Ας σταματήσει πια η γκρίνια και η μιζέρια! Ας πάμε λίγο μπροστά! Ναι είναι δύσκολες εποχές αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του, για όλες αυτές τις δραστηριότητες. Δεν είναι υποχρεωτικές! Εύχομαι όλοι αυτοί οι συλλόγοι να παραμείνουν και να μη χρειάζεται να τρέχουμε στη Ρόδο και παραπέρα για τις διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών μας!

omfalos είπε...

Θα παρακαλούσα το 6ο κατά σειρά σχόλιο, να είναι πιο προσεκτικό στις διατυπώσεις του περί ευθύνης. Βαρύς ο χαρακτηρισμός, και τον επιστρέφω αυτούσιο πίσω στον υπογράφοντα. Περί της ευθύνης, ας αναζητήσει τα αίτια σ΄αυτούς που ασκούν εξουσία, σ΄αυτούς που κατέχουν τίτλο κι ας αφήσει τουλάχιστον τον Ομφαλός, να παραμένει γραφικός κι ανιδιοτελής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΥΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Kala ta leei o pio pano:Sta BEACH PARTY o apollon giati den pseini ta souvlakia kai fetos ta epseine o aderfos tou antidhmarxou mas opws grafei...An einai na einai diorganwths o apollon sta beach party kai to perisotero xrhma na to pernoun ta 4 me 5 atoma pou symetexoune kai o apollon na pernei ta prosthmata apo to SDOE KAI THN EFORIA KAI NA MAZEVONTAI TA XREH THS OMADAS...TOTE kala kanoune kai ta ypoloipa sometia kai psinoune souvlakia se diaforetiko posto apo ton apollon.Giati ton apollon edw kai xronia ton ekmetalevonte gia na vgazoune grhgoro kai mayro xrhma 4 me 5 atoma apo ta beach party pou eixai ths eyxeries o apollon na vgalei para polu xrhma pou den tha eixai anagkh na perimenh ta panigiria gia na ta oikomomisei...kserete oloi oti ton APOLLON ton fagane ta lamogia....

thebox είπε...

Ο ένας δε διοργανώνει το ένα, ο άλλος δε διοργανώνει το άλλο, ο τρίτος δε διοργανώνει κάτι άλλο.....Ο καθένας θέλει να διοργανωθεί κάτι επειδή το σκέφτηκε και είναι ο πιο καλός που το σκέφτηκε και το πρότεινε και είναι ακόμα καλύτερος επειδή αποδεικνύει ότι οι σύλλογοι δεν μπορούν να το πραγματοποιήσουν. ΑΛΛΑ ας απαντήσει κάποιος από όλους όσους μιλάνε άσχημα για ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους του χωριού λέγοντας ότι δεν έχουν έξοδα, ότι κοιτάνε μόνο τα χρήματα, ότι νοιάζονται μόνο για τις θέσεις, που λένε ότι τα μέλη των συλλόγων "την έχουν δει" και ότι δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος είναι αυτός που τους κρατάει, ας πει λοιπόν αν πέρασε κάποια μέρα από το λαογραφικό μουσείο. Μακάρι όλοι όσοι έχετε γράψει κάτι άσχημο να πείτε ότι ενδιαφερθήκατε για λίγο γι'αυτό το κτίριο και ότι περάσατε να το δείτε. Γράφω αυτό το σχόλιο επειδή περνούσα όλο το καλοκαίρι κι έβλεπα πως τις περισσότερες φορές ήταν άδειο και το αναφέρω σύμφωνα μ'αυτή τη γνώση όπως κάποιος πιο πάνω έγραψε για τα έξοδα του χορευτικού που προφανώς γνωρίζει με τον α' ή β' τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτιστικός σύλλογος ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ όπως και ο ΑΠΟΛΛΩΝ αποφασισαν να στησουν πόστο ,και καλα έκαναν! Εγω συγκεκριμενα δεν θα πηγαινα στο πανηγύρι λογω φωτιας,αλλα πηγα αναψα κερακι και εφαγα σουβλακι απο την ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ,οχι γιατι με παρακαλεσαν οχι γτ με τραβουσαν με το ζορι ΕΦΑΓΑ ΕΚΕΙ γτ πρωτα απο ολα ειναι η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ! Ενας σύλλογος που στηριζει τα παιδια ,ενας συλλογος με αξιους δασκαλους ένας συλλογος αποτελουμενος απο ενα σωματειο ενωμενο!Οχι οτι ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν ειναι ,αλιμονο ! Επίσης εφόσον δεν υπηρχε μουσικη γιατι να παμε μεχρι εκει κατωω??..Τα παιδια της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ήταν με το χαμογελο γεματα ενεργεια και μας εξυπηρετησαν γεματα καλοσυνη! εβγαινες απο την εκκλησια και τους πρωτους που εβλεπες ηταν αυτα τα παιδια..Το ιδιο θα γινοταν αν το ποστο του ΑπΟΠΛΛΩΝ ηταν στη θεση της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ! Ας μην κρινουμε λοιπον προσωπα ,αλλα καταστασεις! ετυχε να ειναι πανω ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι πρεπει συνεχεια να ριχνουμε το φταιξιμο στον εναν και στον αλλον και να βρισκουμε παντα κακα σε αυτες τις καταστασεις ?...Εγω παρολο τους φοβους μου για την φωτια πηγα στο πανηγυρι με την οικογενεια μου ! Φαγαμε στην ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ! Οχι γιατι πας παρακαλεσαν οχι με το ζορι! Φαγαμε εκει γτ μας ειπαν οτι εχει το καλυτερο σουβλακι και ηταν κοντα στην εκκλησια! Εφοσον δεν υπηρχε μουσικη γτ να παμε μεχρι εκει κατω?..Οποιοδηποτε ποστο και να ηταν δεν θα πηγαιναμε ,και ετσι σκεφτηκαν πιστευω οι περισσοτεροι! ..Ημουν απο τους πρωτους που καθησα στα τραπεζια της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΚΑΙ μπορω να πω οτι υπηρχε μια μικρη ανησυχια για την φωτια! Η εξυπηρετηση ομως ηταν καταπλικτικη ! συγκεκριμενα μιοα νεαρη κοπελα εκει ,ονομα δεν θα αναφερω ηταν με το χαμογελο συνεχεια ετρεχε απο εδω και απο εκει να μας εξυπηρετήσει..! Ηρθε στο τραπεζι μας αρκετες φορες να μας ρωτησει αν θελαμε κατι ,αν υπηρχε καποιο προβλημα! Τα σουβλακια μας αργησαν και το κοριτσι με το χαμογελο της και με την γλυκια συγγνωμη της μας εκανε να τα ξεχναμε ολα ! και την φωτια και τα σουβλακια που αργουσαν!ΜΠΡΑΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ektakto synvoulio kalese O k.proedros TETARTH 19-9-2012 STHS 17:00 STHN KOINOTITA GIA TOUS SYLLOGOUS TOU XWRIO PALI DIKAIOLOGIES KAI PSEMATA AKOUSAME APO TON PROEDRO POU PAI NA THOLOSH TA NERA POU O IDIOS ME THN PRAKSEIS TOU META POU EKLEGEI WS PRODROS KSESIKOSE TA SOMATIA TOU XWRIOU....MIKE..TO NA FORAS THN GRAVANTA KAI TO GIALI DEN KANEIS TIPOTA WPOS DEN KANATE KAI TIPOTA TOSO KAIRO STON TOPO MAS PARA MONO NA KSESIKONETE TON KOSMO TOU XWRIOU MAS.....

Ανώνυμος είπε...

Καλη κινηση οι πινακιδες στο κεντρο.Αλλα για πειτε μου ποιος ξενος ξερει τα μαντοματα με αυτην την ονομασια και ποιος το καταφυγιο.Μηπως δεν προσφερουν τιποτα αφου δεν ξερουν τι ειναι?

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...