9 Αυγ 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει ότι στη συνεδρίαση που έγινε την 08.08.2012 αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Συμεωνίδη Αβραάμ. Η δύσκολη αυτή  απόφαση πάρθηκε με βαριά καρδιά καθώς ήταν κάτι που δεν επιθυμούσε κανένας μας αλλά θεωρήσαμε ότι η λύση της συνεργασίας μας ήταν μονόδρομος για το καλό της ομάδας αλλά  και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.  Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες που με τόσο ζήλο και αφοσίωση προσέφερε στην  ομάδα μας το διάστημα της συνεργασίας μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του και ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε..
       Στην ίδια συνεδρίαση συστάθηκε εκ νέου η επιτροπή η οποία θα επιφορτισθεί με το έργο της οργάνωσης και της λειτουργίας των τμημάτων υποδομών και ακαδημίας του Συλλόγου. Την επιτροπή αυτή αποτελούν οι κ.κ. Καζέλλης Σάββας, Παπανικολάου Ηλίας, Μιχαλάς Μιχαήλ, Λεβέντης Μιχαήλ, Καλλιγάς Χρήστος, Κωβαίος Γεώργιος και Γιορδαμνή Καθολική. Τις επόμενες ημέρες η επιτροπή θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια της αλλά και αυτές που θα προκύψουν για την οργάνωση των ακαδημιών και για τους προπονητές που θα στελεχώσουν το τεχνικό τίμ και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.






       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...