5 Νοε 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΜΩΝΑ 8Χ8


O Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλυθιών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Απόλλων Καλυθιών (ΣΦΑΚ) διοργανώνει για τους μήνες του χειμώνα ποδοσφαιρικό τουρνουά 8Χ8 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Καλυθιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6942449288.

* Η φωτογραφία και το βίντεο είναι από την παρουσία του ΣΦΑΚ στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Φοίβο. Οι νεαροί φίλαθλοι ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αφού η ομάδα μας διεσύρθη και ηττήθηκε 5-0. Η βαριά ήττα-ντροπή θα πρέπει να οδηγήσει όλους σε αυτοκριτική και θα πρέπει να πάψουν να αναζητούν δικαιολογίες σε γεγονότα συνήθη στο ποδόσφαιρο. Ο Απόλλων στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δέχθηκε 8 τέρματα και δεν σκόραρε ούτε μία φορά.... Ντροπή για την ιστορία που κουβαλάει ο σύλλογός μας.
* Στο κέντρο της φωτογραφίας ξεχωρίζει ο Λευτέρης Ταχραμάνης, Καλυθενός που τα τελευταία 25 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες στην Καλιφόρνια της Αμερικής και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο τόπο καταγωγής του για διακοπές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ..ΤΟ 5-0 ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕΣ??
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ......

kalithies@gmail.com είπε...

Το βράδυ της Δευτέρας ο προπονητής Δογιάμας υπέβαλε την παραίτησή του. Την Τρίτη θα συνεδριάσει το ΔΣ για να αποφασίσει εάν την κάνει αποδεκτή

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...