24 Νοε 2012

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ


Την πρώτη νίκη με τον Κώστα Καμπούρη στην τεχνική ηγεσία πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων Καλυθιών. Η ομάδα μας παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής νίκησε στις Καλυθιές 2-0 τον Διαγόρα Βατίου με γκολ που πέτυχαν οι Λευτέρης Μαυρομούστακος (1ο ημίχρονο) και Γιάννης Αρχοντούλης (2ο ημίχρονο).
Ο Απόλλων ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του, έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ ενώ είχε και σουτ στο δοκάρι με τον Μαυρομούστακο.
Ο Διαγόρας Βατίου είχε ελάχιστες καλές στιγμές και μόνο σε δύο περιπτώσεις απείλησε την εστία του Μιχάλη Χατζηνικόλα.
Ο τερματοφύλακος του Απόλλωνα ήταν από τα πρόσωπα του αγώνα αφού παρότι απείχε εδώ και δύο μήνες όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει δεν αρνήθηκε βάζοντας πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας.
Μετά από πολλούς μήνες αγωνίστηκε, ως αλλαγή και ο Δημήτρης Δημητράς που δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στα γόνατα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας, Μαυρομούστακος, Σαββούλης. Φυλακούρης, Κυριαζής Γιώργος, Μουτσοντέμι, Βιτσέντζος, Κίτσος, Κυριαζής Μιχάλης (61’ Σταυρής), Αλάχούζος (58’ Συμεωνίδης), Αρχοντούλης (70’ λ.τ. Δημητράς)




* Πριν το παιχνίδι έδωσαν αγώνα επίδειξης μικρά παιδιά (ηλικίας 5-7 ετών) από τις ακαδημίες του Απόλλωνα με προπονητή τον Γιώργο Καζέλη και εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα όταν συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...