22 Δεκ 2012

ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ










Μύρισε Χριστούγεννα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών…και όταν λέμε… μύρισε Χριστούγεννα κυριολεκτούμε, αφού την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, το 2ο Δημοτικό πλημμύρισε μυρωδιές από τα φρεσκοψημένα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια δεντράκια… αστεράκια… χιονούλες… καμπανάκια , που φόρεσαν την γεμάτη ζάχαρη άχνη, λευκή φορεσιά τους και αφού περιπλανήθηκαν από τάξη σε τάξη γαργαλίζοντας προκλητικά τους ουρανίσκους των μικρών μαθητών έβαζαν πλώρη για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι αν και μεταξύ μας δεν φαντάζομαι να βρέθηκε κάποιο από τα παιδιά που να αντιστάθηκε να τα… δαγκώσει!!!
Master chef και μάλιστα με μεταπτυχιακό στη ζαχαροπλαστική ανακηρύχθηκαν τα παιδιά της Πρώτης, Δευτέρας και Τρίτης τάξης που με μπόλικο κέφι περίσσια χαρά και με ακόμη πιο μεγάλη όρεξη, έφτιαξαν με τα λιλιπούτια χεράκια τους τα ομολογουμένως νοστιμότατα μπισκοτάκια αποσπώντας από εμάς τους μεγάλους το βραβείο του «χρυσού πλάστη».
 Μπράβο στα παιδιά, εύγε στις μαμάδες που βοήθησαν.
 Ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς που ανέχτηκαν την
  ... γλυκιά τους φασαρία !!!
Χρόνια Πολλά … και γλυκές … πολύ γλυκές γιορτές.                                                     
                                                                      Μάτα Βαγιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...