6 Δεκ 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ




Πολύτιμο τρίποντο πανηγύρισε σήμερα ο Απόλλων νικώντας στις Καλυθιές 2-1 τον δυνατό, φέτος, Αντίμαχο Κω.
Η ομάδα μας παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους έμπειρους Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη και παρότι βρέθηκε να χάνει 0-1 στο ημίχρονο είχε ψυχικά αποθέματα και πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο αμυντικός Μιχάλης Φυλακούρης που πέτυχε και τα δύο γκολ με κεφαλιές στο 50' και το 66' μετά από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ από τους Μουτσοντέμι και Συμεωνίδη.
Ο αγώνας διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από την καταιγίδα που πέρασε πάνω από τις Καλυθιές τα ξημερώματα, ενώ βροχή υπήρχε, κατά διαστήματα, και κατά τη διάρκεια του 90'λεπτου.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Χατζηνικόλα, Κίτσο, Φυλακούρη, Γ. Κυριαζή, Αλαχούζο (46' Σταυρής), Σαββούλη, Μ. Κυριαζή, Μουτσοντέμι, Δημητρά, Συμεωνίδη, Βιτσέντζο
* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κυριάκου Κώστα που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης και τη δεκαετία του '80 είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...