19 Δεκ 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΟΠΩΣ... ΟΛΕ ΣΟΛΣΚΙΕΡ!



ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOALNEWS
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί αρκετοί ποδοσφαιριστές που φαίνεται να τους... ταιριάζει ο πάγκος. Ο διασημότερος όλων είναι ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον ρόλο του Νορβηγού, που αποτέλεσε για χρόνια ολόκληρα «χρυσή εφεδρεία» του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, έχει αναλάβει στον φετινό Απόλλωνα ο Μιχάλης Μανιάς.
Ο Ροδίτης στράικερ, μετά το πέρας των 14 αγωνιστικών, έχει καταφέρει κάτι το μοναδικό. Είναι ο πρώτος σκόρερ της «ελαφράς ταξιαρχίας» τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει και τα τέσσερα τέρματά του ερχόμενος από τον πάγκο. Τελευταίο «θύμα» του η Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί Καλλονή, Ηρακλής και Θρασύβουλος.
Ενας ποδοσφαιριστής που μόλις φέτος πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη Football League, έχοντας κάνει τα... αγροτικό του πριν σε όλες τις μικρές κατηγορίες. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στη γενέτειρά του, στις Καλυθιές Ρόδου. Η είσοδός του στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών αποτέλεσε για τον 22χρονο επιθετικό την ευκαιρία να ανοίξει ποδοσφαιρικά τα φτερά του και ο πρώτος του σταθμός εν Αθήναις ήταν το Μοσχάτο.
Το ταλέντο του έκανε «μπαμ» και έναν χρόνο αργότερα ήρθε η μεταγραφή του στον ΠΑΟ Ρουφ. Τρία χρόνια θητείας στους «ερυθρόλευκους» (με «διάλειμμα» ένα εξάμηνο δανεισμού στον ΑΟ Γλυφάδας) αποτέλεσαν σημαντική εμπειρία και κυρίως κάποια ματς κόντρα στον Απόλλωνα ήταν αρκετά για να τον φέρουν το περασμένο καλοκαίρι στη Ριζούπολη. Με τα κυανόλευκα κάνει εξαιρετική σεζόν, έστω κι αν αγωνίζεται στα περισσότερα παιχνίδια στο δεξί άκρο της επίθεσης και όχι στην κορυφή, όπως είναι η φυσική του θέση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στον μιχαλη θα μας κανει υπεριφανους αν τον δουμε και στην σουπερ λινγ,
Πιστευω οτι υπηρχαν και αλλα ταλεντα στην ηλικια του απο της καλυθιες αλλα μειναν ταλεντα.
Πρεπει τελικα να φυγεις εκτος ροδου για να πας παραπανο.
Μαζυ με τον Μανια επαιζε και Αμεριμακας Ελισαιος μεγαλο ταλεντο και αυτος
ο ενας θα παιξει στην Α εθνικη και ο αλλος δεν θα παιξει ουΤε στην ψινθο ,καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

den einai tixeo apollon edo apollon kai ekei

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα στο ελληνικο ποδοσφαιορο ειναι οτι δεν εμπιστευονται οι ομαδες τους μικρους, οτι οι πατεραδες θεωρουν τα παιδια τους ΜΕΣΙ !!! και δεν εχουμε ολοιμας ποδοσφαιρικη παιδεια. Το ποδοσφαιρο τελικα ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας και του ελληνα !

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...