15 Ιαν 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Με πανηγυρικό τρόπο ο Απόλλων Καλυθιών προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου συντρίβοντας 7-2 τον Αντίμαχο Κω σε παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο Καλυθιών.
Η ομάδα μας μετά τις δυσκολίες του πρώτου ημιχρόνου (2-2) και τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου έκανε... πάρτι στην επανάληψη και έβαλε πέντε τέρματα στην ομάδα της Κω που στο 2ο ημίχρονο προδόθηκε από την κούραση και τις πολλές απουσίες.
Ο Απόλλων ικανοποίησε τους φίλους του που αντάμειψαν τους ποδοσφαιριστές με θερμό χειροκρότημα και με συνθήματα ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. O Απόλλων του 2ου ημιχρόνου είναι αυτός που ονειρεύονται οι φίλοι του...
Πλέον αναμένεται με αγωνία η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου όπου έχουν προκριθεί Απόλλων, Φοίβος, Ιάλυσος και εκκρεμεί το παιχνίδι Καλυμνιακός-Αρης Αρχαγγέλου.
Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε με ένταση εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων που έβριζαν συνεχώς τους διαιτητές, τους φιλάθλους και στο τέλος απειλούσαν τους παίκτες του Απόλλωνα για επεισόδια στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του 2ου γύρου.
Με την συμπεριφορά τους οι παίκτες και οι συνοδοί του Αντίμαχου οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να πάρουν αγωνιστική "εκδίκηση" πυροβολώντας συνεχώς τα δίχτυα. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης, μία φορά σκόραρε ο Μουτσοντέμι ενώ κεφαλιά στο αντίπαλο δοκάρι είχε ο Χρήστος Κίτσος.
Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Απόλλωνα Κώστα Καμπούρη να χρησιμοποιήσει στο τελευταίο τέταρτο τον 15χρονο μέσο Σταμάτη Τσαλίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...