3 Ιαν 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Η Φιλαρμονική Καλλιθέας θα κόψει τη βασιλόπιτά της το βράδυ της Παρασκευής (ώρα 7.00) στην αίθουσα της που βρίσκεται δίπλα στο γυμνάσιο Καλυθιών. Η κοπή βασιλόπιτας θα συνδυαστεί με λαχειοφόρα αγορά τα έσοδα της οποίας θα πάνε για την κάλυψη αναγκών της Φιλαρμονικής Καλλιθέας. Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη για το κοινό.
* Το απόγευμα του Σαββάτου με ώρα έναρξης 2.45 μ.μ. ο Απόλλων Καλυθιών στην πρεμιέρα του 2ου γύρου θα υποδεχθεί στο γήπεδο Καλυθιών την Δόξα Ψίνθου σε ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία.
* Το πρωί της Κυριακής (Θεοφάνεια) θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων από τον Πάτερ Γεώργιο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στο λιμανάκι Φαληρακίου. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί. Θα προηγηθεί η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου και ο Μέγας Αγιασμός στο προαύλιο της εκκλησίας στο Φαληράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...