22 Φεβ 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ


Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού τουρνουά FAIR PLAY.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε τρία Σάββατα 23/02, 02/03 και 09/03 και θα αφορά αντίστοιχα τις ηλικίες 2002-03, 2000-01 και 2004-05 και μικρότερους.
Στο τουρνουά αυτό θα πάρουν μέρος οι ομάδες της Ρόδου, του Διαγόρα, του Κλεάνθη, του Αστέρα παστίδας, του Ευκλή Σορωνής, του Ιάλυσου, του Αρένα, της Liverpool soccer school και του Απόλλων Καλυθιών.
 Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ένα τουρνουά όπου όλοι θα παίξουν με όλους, χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, χωρίς νικητή και ηττημένο, χωρίς απογοητεύσεις ή υπέρμετρες χαρές και μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλο και τους κανόνες του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό του είναι η ΜΠΛΕ κάρτα με την οποία ο ποδοσφαιριστής επιβραβεύεται.
 
ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑ
Σκοπός του τουρνουά είναι η προτροπή των μικρών ποδοσφαιριστών να εφαρμόσουν όσο το δυνατό περισσότερες φορές τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι (fair play). Κάθε φορά που αυτό γίνεται αντιληπτό από τον διαιτητή, θα του επιδεικνύεται η ΜΠΛΕ κάρτα, ενώ παράλληλα θα σημειώνεται και το όνομα του. Η ΜΠΛΕ κάρτα λοιπόν θα είναι η επιβράβευση του μικρού ποδοσφαιριστή όταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πηγαίνει κοντά στον αντίπαλο που έχει τραυματιστεί και του δίνει το χέρι του, παραδέχεται ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του, παραδέχεται ότι η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ ή άουτ και βοηθά γενικά τον διαιτητή να επιτελέσει το έργο του.

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΣΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΛΕ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΟ.
* Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών εκφράζουμε
στον Πρόεδρο του Συλλόγου των παλαιμάχων του Απόλλων Καλυθιών κ. Πελλό Αυγερινό και στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια  για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.
* Το Σάββατο η ανδρική ομάδα του Απόλωνα Καλυθιών θα υποδεχθεί στις Καλυθιές τον Κλεάνθη με ώρα έναρξης 3.15 μ.μ. Πρέπει οι φίλοι της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών και να χειροκροτήσουν τους παίκτες για την επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...