2 Φεβ 2013

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε σήμερα στ' Αφάντου ο Απόλλων. Μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη αφού ο Απόλλων προηγούνταν με 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Αρχοντούλης.
Η αποχώρηση, λόγω τραυματισμού, του σκόρερ του Απόλλωνα είχε ως αποτέλεσμα μετά το 60' να κυριαρχήσει ο ΑΕΡΑ που με μακρινά σουτ έφτασε στη νίκη-ανατροπή.
Ο Απόλλων φάνηκε να μην έχει δυνάμεις στο φινάλε. Πρέπει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό πολλοί παίκτες, δικαιολογημένα ή όχι, απουσιάζουν από αρκετές προπονήσεις.
Στην βασική ενδεκάδα αγωνίστηκαν ο 17χρονος τερματοφύλακας Κώστας Παπαγεωργίου και ο 15χρονος ακραίος επιθετικός Νίκος Κιόττος.

Η περιγραφή του αγώνα από το news12.gr

Παίζοντας καλύτερα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΕΡΑ επικράτησε στο γήπεδο του με 4 – 1 του Απόλλωνα Καλυθιών και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ.
Στο 18’ μετά από αντεπίθεση, ο Μαυρομούστακος πάσαρε στον Αρχοντούλη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0 – 1.Στο 63’ από σέντρα του Αγγελόπουλου από τα αριστερά, ο Δανάς με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1 – 1.Στο 76’΄ο Ξύππας με μονοκόμματο διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1) και στο 79’ ο Τριχιάς με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 3 – 1.
Στο 80’ ο Αγγελόπουλος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ένα πλασέ «έγραψε» το 4 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Τσελεπίδης, Μάκρας (64’Τριχιάς), Πομπού, Κατσιδώνης (83’ Πολυμερίδης), Ντικ, Δημητρόπουλος (70’ Λατσός), Δανάς, Γιώργου, Αγγελόπουλος, Ξύππας

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαγεωργίου, Κίτσος, Φυλακούρης, Στάθης, Μ. Κυριαζής, Αρχοντούλης (58’ λ.τ.Μοσχιδιού), Μουτσοντέμι, Κιόττου (50’ Σταυρής), Γ. Κυριαζής, Μαυρομούστακος, Αλαχούζος
* Την Τρίτη ο Απόλλων θα υποδεχθεί σε εξ αναβολής αγώνα την ΑΕ Κω με ώρα έναρξης 1.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...