19 Μαρ 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FALIRAKI.GR

Η κόντρα του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων με το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών συνεχίζεται. Ο σύλλογος κατέθεσε επίσημη καταγγελία για τον τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας faliraki.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ
 Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (έναντι Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου), Τ.Θ. 390 Τ.Κ. 85105 Φαληράκι, Ρόδος Τηλ: 22410 87407 Φαξ: 22410 87447 Ρόδος,
19.3.2013 Αρ. Πρωτ.:75
 Προς : Πρόεδρο και Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ροδίων
 Κοιν: Επικεφαλής Μειοψηφίας
 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
 Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε στην ημερήσια διάταξη το παρακάτω θέμα, που αφορά τη λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας της τοπικής κοινότητας Καλυθιών και παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως για το παρακάτω θέμα.
 Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Σύμβουλοι,
 Εκπροσωπώντας τους επιχειρηματίες ενοικ/νων δωματίων & διαμ/των Καλυθιών-Φαληρακίου, θα θέλαμε να σας καταγγείλουμε ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη διαχείριση της ιστοσελίδας της Τοπικής Κοινότητας Καλυθιών.
 Ο Δήμος Καλλιθέας είχε κατασκευάσει μία ιστοσελίδα για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών του πρώην δήμου στο διαδίκτυο και που με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων και του Συλλόγου Οικ. Καταλυμάτων Νήσου Ρόδου στην υποενότητα διαμονή είχε καταχωρήσει το σύνολο των ξενοδοχείων και ενοικ/νων δωματίων & διαμερισμάτων με πλήρη στοιχεία της κάθε επιχείρησης (τηλέφωνα, διεύθυνση, email, fax και link προς την ιστοσελίδα του κάθε καταλύματος).
 Για την παραπάνω ιστοσελίδα επενδύθηκαν από τον πρώην Δήμο Καλλιθέας αρκετές χιλιάδες ευρώ. Η νέα διοίκηση και συγκεκριμένα το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών αποφάσισε πριν από δύο χρόνια να δημιουργήσει μια νέα ιστοσελίδα με το όνομα faliraki.gr για την προβολή και την προώθηση του Φαληρακίου και της κοινότητας Καλυθιών.
 Όταν μας ζητήθηκε να συνεργαστούμε δίνοντας προτάσεις για την κατασκευή του, ενημερώσαμε τον αρμόδιο τοπικό Σύμβουλο πως μπορούσε να χρησιμοποιήσει το υλικό το οποίο ήδη υπήρχε από τον πρώην Δήμο Καλλιθέας και επίσης πως ο Σύλλογος έχει κατασκευάσει και λειτουργεί σύστημα online κρατήσεων που θα μπορούσε να προσαρτηθεί στο υπό κατασκευή site.
 Δυστυχώς διαπιστώσαμε μετά από κάποιους μήνες πως το Τοπικό Συμβούλιο όχι μόνο δε χρησιμοποίησε το υλικό που είχε κατασκευαστεί με χρήματα των δημοτών αλλά αποφάσισε να λειτουργήσει σαν μια ιδιωτική διαφημιστική επιχείρηση.
Όρισε μάλιστα υπάλληλο του Δήμου, η οποία τηλεφωνικά ενημέρωνε όλους τους επιχειρηματίες (καταλυμάτων, μπαρ, εστιατορίων κτλ) πως θα μπορούσαν με €50 να διαφημιστούν στο νέο site της κοινότητας.
Μάλιστα ο δημόσιος αυτός φορέας επέδειξε τέτοιο ζήλο στη συγκέντρωση «πελατών» για καταχώρηση στο σάιτ του, ώστε ο αρμόδιος υπάλληλος επισκεπτόταν ο ίδιος τους επιχειρηματίες στο χώρο τους εκτός ωραρίου εργασίας!
 Όσο αφορά τα καταλύματα οι αρμόδιοι δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να καταχωρήσουν οποιοδήποτε κατάλυμα τους έδινε το αντίτιμο έστω κι αν λειτουργούσε χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ! Το παραπάνω θέμα καταγγέλθηκε από την Ομοσπονδία μας στις 21.6.2011 με το υπ’ αρ.πρωτ 137 και στις 18.7.2011 με το υπ΄αρ. πρωτ. 164 έγγραφό της, αλλά έως τώρα δεν έχουμε λάβει απάντηση. Επίσης για το θέμα αυτό ενημερώθηκαν προφορικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κος Καμπουρόπουλος, αλλά και ο Δήμαρχος κος Κουσουρνάς.
 Πρόσφατα λοιπόν αντιληφθήκαμε προς μεγάλη μας έκπληξη ότι οι διαφημιστικές δράσεις της δημόσιας αυτής ιστοσελίδας έχουν εξελιχθεί σε αρτιότερη κερδοσκοπική επιχείρηση, αφού έχει πλέον ενταχθεί σ’ αυτήν και το σύστημα online κρατήσεων γνωστής πολυεθνικής εταιρείας!
 Όσο για τους δεκάδες ιδιοκτήτες καταλυμάτων της περιοχής που τυχαίνει είτε να μη συνεργάζονται με την πολυεθνική αυτή, είτε να αδυνατούν να καταβάλλουν ένα ποσό ετησίως για καταχώρηση της επιχείρησής τους στην ιστοσελίδα του Δήμου τους …αυτοί ας μείνουν στα αζήτητα.
 Μέσα από το επίσημο site του Δήμου δηλαδή, μπορεί τώρα ο επισκέπτης να κάνει κράτηση σε καταλύματα που έχουν συνάψει σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία ως γνωστόν κάνει συνεργασίες με διάφορα site δίνοντας ως προμήθεια το 3% από τις κρατήσεις που κλείνονται μέσα από αυτά.
 Σε εξηγήσεις που ζητήσαμε από το τοπικό συμβούλιο χαρακτήρισαν τη δράση αυτή ως «αναγκαία, προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου».
 Επειδή η Κοινότητα Καλυθιών αλλά και στην πορεία ο Δήμος Καλλιθέας ήταν ένας από τους πλουσιότερους Δήμους της χώρας και λόγω του ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής συνεχίζουν να καταβάλλουν οποιαδήποτε δημοτικά τέλη τους αναλογούν, ζητούμε να μας γνωστοποιήσετε τα εξής: 1. Για ποιο λόγο διαγράφηκε το υλικό της ιστοσελίδας του πρώην Δήμου Καλλιθέας.
2. Κατά πόσο είναι ηθικό αλλά πάνω απ’ όλα νόμιμο να πληρώνουν οι επιχειρήσεις για να διαφημιστούν σε δημοτική ιστοσελίδα.
3. Ποια είναι τα ετήσια έσοδα του Δήμου από την Κοινότητα Καλυθιών και Φαληρακίου (φόρος εισοδήματος, κρατικές επιχορηγήσεις, δημοτικά τέλη, φόρος παρεπιδημούντων, ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ και έσοδα από παραλίες)
 4. Και τέλος θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιο είναι το ετήσιο ποσό που διαθέτει ο Δήμος Ροδίων προς την Τοπική Κοινότητα Καλυθιών για τη συντήρηση και την κατασκευή έργων αλλά και για την «οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων».
 Λυπούμαστε που το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών έφτασε δυστυχώς στο σημείο αντί να… απαιτεί αυτά που του αναλογούν από το Δήμο Ροδίων, καταλήγει να… επαιτεί από τους επιχειρηματίες.
 Με εκτίμηση, Εκ του ΔΣ Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Τοκούζης
Υ.Γ : Οι πρόσφατες εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως τις υποψίες μας για παράτυπη διαχείριση του εν λόγω ιστότοπου.
 Ενώ λοιπόν μέχρι την Παρασκευή 15.3.2013 υπήρχε στην αρχική σελίδα αλλά και σε υποενότητα της ιστοσελίδα www.faliraki.gr link γνωστής πολυεθνικής εταιρείας online κρατήσεων, διαπιστώνουμε ότι μετά τη σημερινή μας καταγγελία έσπευσαν να το αφαιρέσουν!
 Επειδή όμως η δράση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών έχει αποτυπωθεί σε έντυπο που σας επισυνάπτουμε (link της πολυεθνικής στην αρχική σελίδα αλλά και σε υποενότητα του site), εξακολουθούμε να απαιτούμε εξηγήσεις για τα παρακάτω:
 • Με ποιες διαδικασίες γινόταν η διαχείριση του site
• Με ποιον τρόπο εισπράττονταν τα χρήματα από την προμήθεια που ελάμβαναν Με την κίνησή του αυτή το Τοπικό Συμβούλιο αφήνει σαφή υπονοούμενα για «ομιχλώδεις» διαδικασίες στη διαχείριση της ιστοσελίδας. Ζητούμε διαφάνεια και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.             

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασχετα με το εαν συμφωνει η οχι κανεις με την ιστιοσελιδα θα ηθελα να αναφερω στον κυριο τοκουζη πως καπως αργοπορημενα ανακαληψεε!!! την ωμη πραγματικοτητα.Μπορει μαλιστα να εχει καποια πικρα γιατην παρεμβαση που επιχειρησε το τοπικο στην εκλογικη διαδικασια του συλλογου των ενοικιαζομενων δωματιων αλλα ΔΕΝ δικαιολογιτε η χολη που βγαζει η σημερινη του ανακοινωση.Σημερα που εχουμε κλειση δυο χροννια λειτουργιας του νεου δημου παρα τα προβληματα που υπαρχουν δεν μπορει κανενας να μην αναγνωρισει τις υπερανθρωπες προσπαθειες που κανει το τοπικο συμβουλιο για να κρατηθει το φαληρακι και οι καλυθιες σε ενα καλο επιπεδο. Κυριε Τοκουζη επειδη ζητε στο νησι μας και γνωριζεται τα προβληματα που υπαρχουν σε ολο το νησι με τον καλλικρατη πιστευεται οτι το τοπικο καλυθιων με τα λιγα χρηματα που διαχειριζεται δεν κανει σωστα την δουλεια του ? εαν εχετε αλλη αποψη ζητε εκτος πραγματικοτητας και οφειλουμε να αναθεσουμε σε σενα ως νεο Ναπολεοντα να μας λησεις ολα τα προβληματα της μικρης μας κοινωνιας

Ανώνυμος είπε...

kai esy pou egrapses ollo ayto nomizeis h eisai sigouros oti to topiko kanei swsta thn douleia tou se themata gia to faliraki ton tourismo h gia to xwrio..eisai polu gelasmenos...h ektos ean eisai kai esy tsiraki tou topikou kai se kaleiyoune se diafora themata....Osw gia to site FALIRAKI.GR sths arxes tou kalokairiou tou 2012 gyrizane dyo atoma apo ton dhmo kai zhtousane na mpoun h epixeirhshs gia diafhmhsh sto site kai plhrones to posw ton 70 euro egw epideis exw magazh mpeika mea kai plhrosa kai mou eipane na tous sthlo kai fotografies apo to magazhmou gia na ths valoune sto site tous esthla fotografies tous peira kai thlefona kai akoma to magazh mou kai h fotografies akoma na mpoun sto site ta 70 euro kai xwris kameia apodhksi egeinan afanta.....nikos....

Ανώνυμος είπε...

ο προβληματισμος για την σελιδα στο ιντερνετ υπαρχει αλλα εαν νομιζεις φιλε τα 2000 ευρω που πρεπει να παιρνει το τοπικο ως παγια προκαταβολη το μηνα για να διατηρητε ολοι αυτη η περιοχη σε μια αριστη σχετικα κατασταση σε σχεση με τα εκκατομυρια που διαχειριζονταν ο πρωην δημος καλλιθεας εισε εκτος πραγματικοτητας. πρεπει να εισαι ενας απο τους πολλους που πριν απο λιγο καιρο λεγανε πως για ολα φταει ο Ιατριδης.φερτε τον σωτηρα τον τοκουζη να μας λυσει ολα τα προβληματα στις επομενες εκλογες

Ανώνυμος είπε...

Από το ύφος του κειμένου
πρέπει να είσαστε
η του τοπικού η κανένας απο τους αυλοκόλακες τους.
Οσων αφορά εμένα και σε αυτό το νησί ζω αλλά και στην πραγματικότητα βρίσκομαι θέλω να σου πω ομως τα εξής .
Εχω μάθει να έχω το θάρρος της γνώμης και επίσης να υπογραφω αυτά που γράφω και δεύτερων ο ρόλος του Ναπολεοντα σας ανήκει δικαιωματικά μιας και το Καλάμι που καβαλησατε εδώ και δυο χρόνια δεν το αποχωριζεστε ποτέ .
Τοκουζης Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

κυριε Τοκουζη δεν ειναι δυνατον τοσο καιρο να σας φταει ο κυριος Ιατριδης και τωρα το τοπικο για τα προβληματα του φαληρακιου.κατι δεν παει καλα και να εχετε το θαρρος της γνωμης σας και να πειτε ξεκαθαρα στον κοσμο οτι το προβλημα ειναι η παρεμβαση που επιχειρησε ο προεδρος του τοπικου στην εκλογικη διαδικασια στις εκλογες του συλλογου και οχι η υπαρξη της σελιδας στο ιντερνετ.ως προς την πραγματικοτητα θελω να μου αναφερετε την πραγματικοτητα του κεντρικου δημου οπως εσεις την αντιλαμβανεστε και να μην σας φταινε τα παιδια του τοπικου με τις υπερπροσπαθειες που κανουν μαζι και βεβαια τα λαθη τους.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη εχω σταματησει να ασχολουμαι με ανωνυμους αρθρογραφους εαν εχετε και το θαρρος να βαλετε το ονοματεπωνυμο σας τοτε θα σας απαντησω. Τοκουζης Παναγιωτης

Ανώνυμος είπε...

Καλα θα κανετε εσεις του τοπικους να απαντησετε στα ερωτηματα που θετει η επιστολη του συλλογου και μην προσπαθητε να δικαιολογηθειτε στο οτι παιρνετε μονο 2000 euro το μηνα .Στο site του δημου Καλλιθεας ηταν εγγεγραμμενα ολα τα ενοικιαζομενα δωματια του Δημου δωρεαν και εσεις τα διαγραψατε για να παιρνετε 70 euro και μαλιστα απο οτι λεει ο αναγνωστης Νικος χωρις αποδειξη.

Ανώνυμος είπε...

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων? Ποιός Σύλλογος και ποιά ενοικαζόμενα δωμάτια ρε παιδία? Το 70% αυτών είναι κλειστά από τότε που έφυγαν τα
"EΓΓΛΕΖΙΑ",μετά από τον ανένδοτο που είχε κυρύξει ο Πρόεδρός του.Και ασχολούμαστε τώρα με website,τοπικά συμβούλια και Ναπολέοντες...

Ανώνυμος είπε...

pragmatika lipame gia sena kirie tokoyzi kai meta kai apo ayto katalaveno giati pote den mporesate na eklegite.ta paidia tou topikou emis pou zoume edo ta vlepoume kathimerina na trehoun gia na dosoun lisi sta provlimata kai me ta mesa pou diathetoun to katafernoun kalitera apo to kathena pano sto nisi .mpravo paidia o kosmos ektima tin prospathia.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΗΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΚΟΥΖΗ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΕΛΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΚΟΥΖΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΦΑΛΙΡΑΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΤΕ.ΚΥΡΙΕ ΤΟΚΟΥΖΗ ΑΠΑΛΑΞΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

παναγια μου ρε παιδια σε αυτο το χωριο μην ακουτε τον τοκουζη αυτος ο ανθρωπος το μονο που θελει ειναι να αυτοπροβαλετε .τα παιδια και αποδειξη απο συλογο μας εδωσαν και τους σκοπους μας αναλησαν αν εχουμε και παραπωνο απο τους ανθρωπους του τοπικου θελουμε σκοτωμα μα τα λαθη τους βεβαια αλλλα τα παιδια δινουν την ψυχη τους για τον τοπο εαν δουλευεισ κανεις και λαθη οποιος δεν δουλευει δεν κανει λαθη μπραβο στα παιδια του τοπικου.

Ανώνυμος είπε...

MONO GIA TA DIKATUS SIMFERONTA KAI TIPOTA ALO TO TOPIKO NTROPISAS ENAS XEXORIZI MONO

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κλάμα πέφτει για τα παιδιά του τοπικού ....
Ελεος....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΟΚΟΥΖΗΣ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΘΕΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.Ο ΤΟΚΟΥΖΗΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ti egine re leventes...Oloi me ton Tokouzi ta valate kai malista anwnuma..Enas antras pou na fora pantelonia kai na upografei me to onoma tou den uparxei se auton ton topo?? O Tokouzis toulaxiston exei ta kotsia.Na leei ta pragmata me to onoma tous kai na upografei apo kato.

Ανώνυμος είπε...

κ. Σταυρη , κ. Αντωνά , κ. Πολυχρονη να είστε υπερήφανοι για όλα αυτα που έχετε κάνει στον τόσο σύντομο χρόνο για το χωριο μας αλλα και για το φαλιρακι. Χωρίς χρήματα έχετε κάνει το χωριο μας πιο όμορφο... Το φαλιρακι πέρσι το καλοκαίρι ήταν πεντακάθαρο εκει που η παλια πόλη το στολίδι μας το παλάτι μας υστερουσε. Εχετε ενεργοποιήσει συλλόγους του χωριου και κίνητρα στα νέα παιδια να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό. Ολο το νησί παραμιλάει για το χωριο μας. Πολύτιμη η βοήθεια κ η στήριξη σας. Συνεχιστε στο δύσκολο έργο μιας που σε λιγο ανοίγει και η θερινή περίοδος. Εμείς δίπλα σας !! Επίσης θα θέλαμε να προβάλουμε στην όμορφη ιστοσελίδα faliraki.gr και τους συλλόγους μας το μουσείο τα καφενεία τις πλατείας με φωτογραφίες γιατι κ αυτα αρέσουν πολυ. Τέλος μια αναφορά για τον κ. Τοκουζη. Ούτε στο χωριο μας σας βλέπουμε κ ούτε σε καμία εκδήλωση απο της πολλές που εχουμε κάνει με την πολύτιμη βοηθεια των πιο πάνω, ώστε να προβάλουμε στους επισκέπτες μας την θερινή περίοδο το πολιτισμό και τα έθιμα μας. Και για να σας ειμαι ειλικρινής μετα απο αυτο ούτε που θελουμε να σας δούμε , γιατι δεν ειναι αυτο το ήθος ενός ανθρώπου που προεδρεύει σε ενα σωματείο να κατακρίνει το χωριο του σε τοπικές εφημερίδες του νησιού του !! Αν ξαναφερθειτε δημοσίως με ασχήμιες κατα του τόπου μας , κατα των παιδιών που προσπαθούν , θα μας βρεις μπροστά σου !!

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια υπεύθυνος θεωρείτε ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων. Ο σύλλογος έχει σκοπό να προστατέψει τα νόμιμα μέλη του και όσους πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις από την ελληνική νομοθεσία. Θεωρώ παράλογο να μπαίνουν στο υποτιθέμενο site ενοικιαζόμενα τα οποία δεν έχουν καν άδεια λειτουργίας. Προφανώς αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το site δεν έχουν ούτε παιδεία, ούτε καλλιέργεια σε θέματα τουρισμού. Όσον αφορά εκείνους που ανέφεραν εγγλεζάκια και γιατί έφυγαν από το Φαλήράκι προφανώς η ποιότητα του χαρακτήρα τους είναι η ίδια με την χαμηλή ποιότητα των τουριστών που ερχόταν στο Φαληράκι όλα αυτά τα χρόνια. Είναι καιρός για αλλαγές και επιτέλους καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τον τουρισμό άτομα που να εμπεριέχουν παιδεία και κουλτούρα.

Ανώνυμος είπε...

επειδη γινεται πολλη κουβεντα για τα νομιμα και μη ενοικιαζομενα δωματια θελω να αναφερω πως κανενα δεν ειναι εντελως νομιμο , ολοι εχουμε τις παρανομιες μας οικοδομικες και αλλες απλως επειδη ειτε ημασταν απο τους πρωτους ειτε λαδωσαμε ειτε εκμεταλευτηκαμε ενα παραθυρακι του νομου και βγαλαμε ενα σημα απο τον ΕΟΤ.Καποιοι βεβαια εκμεταλευτηκαν και τις γνωριμιες που ειχαν ειτε τις προσωπικες ειτε απο την συμμετοχη τους στα κοινα και σε συλλογους και πηρανε επιδοτησεις και αναβαθμισανε τις μοναδες τους.Να μας πειτε εσεις του συλλογου ποσα απο τα μελη σας, και απο αλλους που ειχαν αδεια και την καταθεσαν εχουν μοναδες που πραγματικα αξιζει να ζει κανεις και ποσα απο αυτα που εχουν η ειχαν αδειες ζουν οικονιμικοι μεταναστες.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω οι υπερασπιστές των παιδιών όπως τα αποκαλούν και τελικά έτσι ειναι , έχουν από ένα γλυκό λόγο να πουν για τον Τοκουζη.
Ο Τοκουζης λεβέντες κρίθηκε και συνεχίζει να εκλέγεται απο το 99% των μελών του Συλλόγου.
Εναν Σύλλογο διαλυμενο που όχι μόνο τον
οργάνωσε αλλά ειναι ένας από τους ποιο δραστηριους Συλλόγους του νησιού.
Τον τιμούν με την ψήφο τους όχι μόνο στα Δωδεκανησα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Δυστυχώς ουδείς προφήτης στον τόπο του.
Για αυτούς που μάλλον δεν γνωρίζουν ήταν αυτός που ξεκίνησε και οργάνωσε τα σχόλια του χωριού στο καρναβάλι.
Σαν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του Δημοτικού πρόσφερε πολλά στο χωριό μας.
Αλλά μάλλον εσείς τότε λυπάται απο το χωριό και απο τις εκδηλώσεις .
Οσο για τα Εγγλεζια όπως τα αποκαλείται απο ότι γνωρίζω ούτε πομπές πουλούσε ούτε ερωτικά πλαστικά όργανα στα μαγαζιά του ο Τοκουζης.
Αντί να ρίξετε το φταίξιμο για την καταστροφή του Φαληρακιου σε αυτούς που πραγματικά το διαλυσανε ρίχνεται λάσπη σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία ευθύνη .
Πιστεύω πως καλά θα κάνετε να μας απαλλαξετε τελικά εσείς απο την παρουσία σας.
Ψευτομαγκες που κρύβεσται πίσω απο την ανωνυμία.

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματικότητα ειναι πως η κοινότητα Καλυθιων δίνει έσοδα στο Δήμο πάνω απο 2 εκατομμύρια το χρόνο.
Και τα παιδιά όπως τα αποκαλείται αντί να χτυπήσουν το τραπέζι και να απαιτούν συμπεριφέρονται λες και διοικούν Σύλλογο.
Απο το χωριό μας πέρασαν αρκετοί
που πρόσφεραν πολύ περισσότερα και μάλιστα αφιλοκερδώς .
Δεν θα κάνουμε και Ηρωες τώρα τα παιδιά του τοπικου

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μας λέει ο πρόεδρος του τοπικου ποσά χρήματα πήρε η επιχείρηση του απο τον Δήμο Καλλιθέας.

Ανώνυμος είπε...

Διαλυσατε το Φαληρακι με τις πομπές και πάτε να ρίξετε ευθύνες στα ενοικιαζόμενα , με αυτά δουλεύετε όλοι. Για το εύκολο χρήμα πουλουσατε και τη Μανα σας. Τώρα σας φταίει ο Τοκουζης .
Αν οι επιχειρήσεις σας ήταν σαν του Τοκουζη το Φαληρακι θα ήταν παράδεισος.
Γιατί δεν υπογράφεται να δούμε και εμείς ποιοι είστε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έχετε τα ......... Να γράφετε και το όνομα σας εσείς που κατηγορητε τον Τοκουζη.
Αμφιβάλλω αν τελικά είστε περισσότεροι απο 1-2 ψευτομαγκες .

Ανώνυμος είπε...

kirie tokoyzi giati esi grafeis ola ta parapano o kosmos sou apantise me ta minimata tou ala kai to minima pou sou dinei se kathe eklogiki anametrisi kai ohi stis ekloges tou silogou pou tis kanete monoi sas.distihos kirie tokouzi eisai anepithimitos stis kalithies pos alios thelis na sto dixi o kosmos.

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορα τον κ. Τοκουζη κανει πολυ καλα την δουλεια του.και εκπροσωπει επαξεια τα μελη του.Ζητα απο το τοπικο συμβουλιο τα αυτονοειτα.Τωρα εαν καπιοι εχουν προσωπικα μαζι του οσο και να θελουν δεν μπορουν να μας πεισουν πως για ολα τα κακως κειμενα της πρωην κοινοτητας Καλυθιων και του Δημου Καλλιθεας ευθυνετε ο προεδρος ενως συλλογου . Καλα θα κανουν και οι συμβουλοι του τοπικου να λειτουργουν σαν εκπροσωπει μιας απο τις πλουσιοτερες κοινοτητες της Δωδ/σου και να μην λειτουργουν με σκεπτικο εκπροσωπων ενως συλλογου.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ.ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΚΟΥΖΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚ. ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο καταστροφεας του χωριου ποιος ηταν ? ΙΑΤΡΙΔΗΣ Η Ο ΤΟΚΟΥΖΗΣ ? Μπορει να αποκαλει ο κυριος τοκουζης και οι φιλοι του παιδακια τα μελη του τοπικου αλλα δεν ειναι επικινδυνα οπως ο ειναι αυτος. επειδη τον κανανε πολεμο στις εκλογες να κανει αυτες τις καταγγελιες . αντε και σε ανωτερα και στο ΣΔΟΕ

Ανώνυμος είπε...

I GLIGA TOU GIATRIDI KALA KRATAI KAI TOU TOPIKOU TI KANATE MEXRI TORA GIA TO FALIRAKI KAI TA EXETE VALI ME TA ENIKIAZOMENA DOMATIA AFTA FERNOU KOSMO STO FALIRAKI ANTE KAI NA ASKLOLITHI TO TOPIKO ME ALA BRROVLIMATA TA XARATSIA TOU NEROU TI KANATE TIPOTA KAI TA ALA TOSA POU PREPI NA ASKOLITHI TO TOPIKO ANTE RE KAI MIN ASKLOLISTE ME TON SILOGO

Ανώνυμος είπε...

αυτο λεω και εγω αντι ο κυριος τοκουζης να ασχοληθει και να πιεση το τοπικο και την δημοτικη αρχη για τα σοβαρα προβληματα πηγε να κανει ντα τα παιδακια που του εκαναν πολεμο στις εκλογες του συλλογου των ενοικιαζομενων δωματιων και του αμφισβητησαν το αξιωμα να ειναι προεδρος εστω και καπου.βεβαια μην αγνοησουμε οτι η παρεμβαση των τοπικων αρχων στα εσωτερικα των συλλογων ειναι απαραδεκτη

Ανώνυμος είπε...

Oso afora to SDOE ekei distixos den Mpori na kanei Kati o tokouzis ..... Apo oti mas dilose o STAVRIS Kai malista me Kamari tis katagelies ti kanei aytos giati eine o monos pou exei ta kotsia....
Ti parapano dilosi tin ekane o kyrios STAVRIS sti geniki sinelevsi toy Sillogou.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τα μάθατε τα Νέα !,!
Ψοφισαν οι Πουλες της Μαριος !!!!
Είμαι σίγουρος πως φταίει ο ΤΟΚΟΥΖΗΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα βρεθεί αρθρογράφος που να κατηγορεί τον Τοκουζη και να υπογράψει απο κάτω?
Είστε λίγοι και μικροί μάλλον.....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ο κ. Τοκουζης εκλέγεται απο 1998 στο Επιμελητήριο , 3 φορές πρόεδρος Ομοσπονδίας , ειναι Αντιπρόεδρος Συνομοσπονδιας Ελλαδος, και στο Σύλλογο απο το 2001.
Τυχαίο δεν νομίζω ?
Εσύ ποιος είσαι αγόρι μου?

Ανώνυμος είπε...

Ανεπιθύμητη θα είστε εσείς σε λίγο .
Πίσω έχει η αχλαδα την ουρά ..

Ανώνυμος είπε...

´παιδιά´ του τοπικού :
Απο τα παραπάνω σχόλια καταλαβαίνω ότι μάλλον είστε όχημα για κάποιους άλλους.
Προσέξτε μην εχετε , λεβέντες , τη μοίρα του πεταλωτή και της μπιρμπ´ιλη
Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι εαν εκλεγεσαι καπου αλλα εαν η ολη συμπεριφορα σου κανει τους αλλους να σε υπολογιζουν.Απο οτι βλεπω εαν και κατεβηκες με τον συνδιασμο του Κουσουρνα δεν σε εβαλε καπου ως λαικο μελος, απο οτι ξερω και στο επιμελητηριο δεν σου δινουν και μεγαλη σημασια και ευτυχως που καπου καπου ερχονται στην ροδο καποιοι αποτυχημενοι πολιτικοι οπως τωρα τελευταια η κυρια Κατσελη και συμετεχετε και εσεις τα ρεταλια στις συσκεψεις τους .

Ανώνυμος είπε...

" Τελικά θα βρεθεί αρθρογράφος που να κατηγορεί τον Τοκουζη και να υπογράψει απο κάτω?
Είστε λίγοι και μικροί μάλλον... "

Γιατί... μήπως είδες κανέναν αρθρογράφο-υποστηρικτή του κ. Τοκούζη να υπογράφει με το όνομά του ?????
Υστ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, αυτό είναι απάντηση στο προηγούμενο σχόλιο και όχι κριτική στο έργο του κ. Τοκούζη

Ανώνυμος είπε...

Ο Τοκουζης παιδιά απο οτι έγραψε θα απάντηση μόνο σε επώνυμα κείμενα και καλά κάνει .
Οσο για το πόσο τον υπολογίζουν, εμείς που τον γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά .
Και στις επιτροπές του δήμου ειναι αλλά και στο Επιμελητήριο ειναι απο τα καλύτερα στελέχη , τώρα αν τα παιδάκια του τοπικου φοβήθηκαν να μην τα μαλώσουν τα αφεντικά τους και δεν σεβάστηκαν αυτόν που τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο δικό τους πρόβλημα.
Γιατί δεν μας λένε τα μέλη της επιτροπής τουρισμού
που έβαλαν ?
Τώρα για τους αποτυχημένους πολιτικούς , σας πληροφορώ πως και σε επιτροπή της βουλής ήταν αλλά ειναι αυτος που κατάφερε να ακούγεται και η Φωνη των ενοικιαζομενων σε συσκέψεις με υπουργούς και όχι μόνο.
Εσείς που τον κατηγορητε ποιοι είστε και τη κάνατε για το χωριό .

Ανώνυμος είπε...

KANTE ENA GIRO KAI THE DITE TA XALIASAS STO FALIRAKI POS TO EXETE KANTANTISI ERXONTE SE LIGO TOURISTES KAI ESI PROEDRE KAI ANTIDIMARXE MILATE GIA TON SILOGO TON ENIKIAZOMENON DOMATION ANTE STAMATISTE TOSA ALA SOVARA PROVLIMATA NA DITE ALA ESIS MONO GIA TA MATIA NA LEGETE OTI ISTE PROEDRI

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...