23 Απρ 2013

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΧΡΥΣΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ


Σε συλλέκτη χρυσών μεταλλίων εξελίσσεται ο νεαρός πυγμάχος Σταμάτης Αντωνάς. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ξεκίνησε να έχει επιτυχίες και σε επίπεδο αντρών.
Το Σαββατοκύριακο συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Γ' εθνικής και κατέκτησε την 1η θέση νικώντας στα σημεία 18-5 τον Γαζή του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου.
Πλέον με την άνοδό του σε μεγαλύτερη κατηγορία ο Αντωνάς βάζει πλώρη για νέες διακρίσεις και δεν θα αργήσει η ώρα που θα ανοίξει η πόρτα και της Εθνικής ομάδας πυγμαχίας.
Μεγάλο μερίδιο των επιτυχιών ανήκει στον προπονητή Μπάμπη Στατιού καθώς και στους αθλητές πυγμαχίας που εδώ και τρία χρόνια γυμνάζονται καθημερινά στο γυμναστήριο πίσω από το μοναστήρι του Προφήτη Αμμώς.
Το τμήμα πυγμαχίας του Σταυρού Καλυθιών ευχαριστεί τον υπεύθυνο αθλητισμού της περιφέρειας κ. ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΑΚΙΟΥ όπως επίσης και τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν οικονομικά για τη μετακίνηση και διαμονή του Αθλητή και Προπονητή
"ALABAMA BAR"
"ANC Athletic Nutrition Center"
"ΚΕΛΗΣ ΕΠΙΠΛΑ"
"WWW.MIKROEPIPLO.GR"
"MOTOMIKE"
"ΠΕΛΑΡΔΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ"
"TEXAS STYLE FRIED CHICKEN"
* Συγχαρητήρια επιστολή στον αθλητή απέστειλε η βουλευτής Δωδεκανήσου κυρία Μίκα Ιατρίδη.
* Τα συγχαρητήρια τους στον Σταμάτη Αντωνά και τον Μπάμπη Στατιού εκφράζουν με ανακοίνωσή τους και τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...