5 Ιουν 2013

H AEK "ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ" ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΙΑ


Πρωτοσέλιδο σε πολλές αθλητικές εφημερίδες είναι καθημερινά ο Μιχάλης Μανιάς. Ο Καλυθενός πρώτος σκόρερ της Β' εθνικής πρωταγωνιστεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια αφού πλέον είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί την ένταξή του σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Πέρα από τα σενάρια για ενδιαφέρον της Ιταλικής Κιέβο όλες οι εφημερίδες γράφουν για έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Τα προσόντα του Μανιά αρέσουν στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς που ανέλαβε το κουμάντο της ιστορικής ομάδας αλλά και στον προπονητή Τραϊανό Δέλλα. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονες επαφές τις τελευταίες ώρες.
Μπορεί η ΑΕΚ να υποβιβάστηκε στην Γ' εθνική όμως η εμπλοκή του ισχυρού Δημήτρη Μελισσανίδη και η προοπτική δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς και η τεράστια ιστορία της ομάδας την καθιστούν ελκυστική για κάθε νέο φιλόδοξο ποδοσφαιριστή.
Ο Μιχάλης Μανιάς πριν γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν οπαδός της ΑΕΚ κάτι που σίγουρα  θα παίξει τον ρόλο του στο μεταγραφικό φλερτ.
Πριν λίγες ημέρες στην Ριζούπολη του απονεμήθηκε το παπούτσι του πρώτου σκόρερ της Β΄εθνικής και πλέον έφτασε η ώρα να "εξαργυρώσει", από πολλές απόψεις, την επιτυχία του.

 Διαβάστε την συνέντευξη του Μιχάλη Μανιά στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Διαβάστε και τις δηλώσεις στον Sportfm

* Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον φίλο Γιάννη που μπορεί να μένει στον Καναδά όμως γνωρίζει τα πάντα για το χωριό του και "μαλώνει" τον διαχειριστή του blog όταν αργεί ή ξεχνά να προβάλει τις επιτυχίες των δικών μας παιδιών. Ο Γιάννης όπως και όλοι όσοι μένουν μακριά από τη Ρόδο μας καμαρώνουν για την καταγωγή τους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...