4 Αυγ 2013

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



Ενα  τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Φαληράκι επί της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου. Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός αλλοδαπός (πιθανότατα Αλβανός) με κατεύθυνση τη Λίνδο, αμέσως μετά το πρατήριο BP, βγήκε εκτός πορείας και αφού πέρασε πάνω από το πεζοδρόμιο σπάζοντας τα προστατευτικά κάγκελα και παρασύροντας ένα κυπαρίσσι  κατέληξε σε χαντάκι όμβριων υδάτων όπως φαίνεται στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που τράβηξε επισκέπτης του blog. Στο αμάξι δεν υπήρχε συνοδηγός.
 Μία μαρτυρία αναφέρει ότι εκείνη την στιγμή στο πεζοδρόμιο περπατούσε ένα ζευγάρι τουριστών με ένα μικρό παιδί με κατεύθυνση κοντινό ξενοδοχείο αλλά ευτυχώς αντιλήφθηκαν την τρελή πορεία του οχήματος και τρέχοντας γλίτωσαν τα χειρότερα.
Αμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που απεγκλώβισε τον οδηγό ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και σφυγμό.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, δυστυχώς, έχασε τη μάχη με τη ζωή αφού η πτώση ήταν σφοδρή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αλλοδαπός έμενε για πολλά χρόνια στις Καλυθιές.
Αντρες της Τροχαίας Ρόδου εξετάζουν τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...