21 Οκτ 2013

ΑΝΤΕΞΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ












Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Απόλλων Καλυθιών μετά και την συμπλήρωση της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής στο κατάμεστο γήπεδο Καλυθιών αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Διαγόρα και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς (3 νίκες, μία ισοπαλία) πίσω από τους πρωτοπόρους Ιάλυσο και ΑΕΡΑ (από 12 βαθμούς). Το ξεκίνημα της ομάδας μας χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετικό.
Το ντέρμπι δεν ικανοποίησε ποιοτικά τους θεατές με τον Απόλλωνα να δίνει βάρος στην αμυντική τακτική και να μην απειλεί σε όλο το 90λεπτο τον αντίπαλό του εξαιτίας και της κακής απόδοσης των μεσοεπιθετικών του.
Ο Διαγόρας στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός και παρότι είχε κατοχή μπάλας δεν απείλησε την εστία του Κουφάλη. Στην επανάληψη ο Απόλλων δεν "πέρασε" με αξιώσεις το κέντρο με αποτέλεσμα να δεχθεί ισχυρή πίεση από τους φιλοξενούμενους.




Το τελευταίο 20λεπτο μετά την διαμόρφωση του 1-1 ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αυστηρής αποβολής του Φυλακούρη με απευθείας κόκκινη σε μία φάση που υπήρχαν και άλλοι αμυντικοί του Απόλλωνα και έτσι δεν μπορεί να δικαιολοηγθεί ο όρος "σε προφανή θέση για γκολ" που προβλέπει ο κανονισμός.
Η ομάδα μας δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για τον διαιτητή Κυρίτση αφού νωρίτερα έπρεπε να αποβάλει τον αμυντικό του Διαγόρα Σαλαμαστράκη για σκληρό φάουλ και ενώ είχε ήδη δει κίτρινη κάρτα.
Στο φινάλε ο εκπληκτικός Κουφάλης με τις αποκρούσεις του δεν επέτρεψε τον Διαγόρα να πάρει τη νίκη.
Ο αγώνας στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια των χούλιγκαν του Διαγόρα που θεώρησαν "άσεμνο" τον πανηγυρισμό του τερματοφύλακα Γιώργου Κουφάλη και προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (από κουβά σκουπιδιών μέχρι τούβλα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρότατο τραυματισμό) που είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για 8' και πιθανότατα θα οδηγήσουν σε τιμωρία της έδρας της ομάδας της πόλης.
Οι χούλιγκαν του Διαγόρα δημιούργησαν ένταση και μετά τη λήξη του αγώνα όταν προσπάθησαν να κλέψουν το πανό που είχαν δημιουργήσει οι μικοί φίλοι του Απόλλωνα Καλυθιών.
* Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κατέθεσαν λουλούδια στη φωτογραφία του αδικοχαμένου Γιάννη Κοσκινιάτη τιμώντας τη μνήμη του ποδοσφαιριστή που έπαιξε τέσσερα χρόνια στις Καλυθιές.

* Στο ημίχρονο η διοίκηση του Απόλλωνα τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Αργύρη Παπαδιό που αγωνίστηκε τόσο στις Καλυθιές όσο και με τα χρώματα του Διαγόρα.
* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης αγωνίστηκαν οι μπόμπιρες των δύο ομάδων κερδίζοντας άφθονο χειροκρότημα.

Δείτε λεπτομέρεις του αγώνα, φωτογραφίες και βίντεο στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

http://www.fmtop.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%BA-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%82-1-1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/#prettyPhoto

http://www.news12.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9500:apollon-kal-diagoras-pics&catid=71:photos&Itemid=189

http://www.rodostv.gr/o-koufalis-kratise-orthio-ton-apollonafotoreportazvinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...