4 Οκτ 2013

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ




H οικονομική επιτροπή του δήμου Ροδίων στην συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου ενέκρινε τους όρους για τη διενέργεια διαγωνισμού προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Φαληρακίου.
Ο διαγωνισμός είναι ύψους 51.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και το κονδύλι είναι ενταγμένο στον προϋπολογισμό του δήμου που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο τον περασμένο Ιανουάριο.
Η σχετική μελέτη προβλέπει:
Προμήθεια ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων,
ηλεκτρονικών χρονομέτρων,
ηλεκτρονικού πίνακα εναλλασσόμενης κατοχής
και πίνακα ονοματοδοσίας παικτών κλειστού γηπέδου Φαληρακίου
Το κλειστό γυμναστήριο οδεύει προς ολοκληρωση αφού έχουν ήδη τοποθετεί τα πλαστικά καθίσματα στις εξέδρες και το ξύλινο παρκέ στον αγωνιστικό χώρο.
Να σημειωθεί ότι στις αρχές Αυγούστου συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μιχάλη Μακέστα και Μιχάλη Μπράτιτση, καθώς και τον γενικό διευθυντή Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Α1 μπάσκετ ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Κονδύλης επισκέφτηκαν το νέο Παλέ ντε Σπορ της Ρόδου, εκεί όπου βρέθηκε και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης.
Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου γηπέδου και έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...