22 Νοε 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Μετά την ανακοινώση του Συλλόγου Γυναικών Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ για δημιουργία και λειτουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού στην περιοχή Αγιος Μηνάς Καλυθιών έγινε γνωστό πως Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα γίνουν, όπως κάθε χρόνο, και στην πλατεία του χωριού υπό την ευθύνη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ.
Φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναμένεται να είναι πολύ πλούσιο και ξεχωριστό και όλα θα ξεκινήσουν με το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Επειδή τις τελευταίες ημέρες ακούγονται και λέγονται... πολλά καλό θα είναι να επικρατήσει ψυχραιμία, να υπάρξει επίπεδο συννενόησης ώστε οι γιορτές να κυλήσουν σε κλίμα αγάπης. Η εορταστική περίοδος προσφέρεται για πολλές επισκέψεις αφού οι γονείς διαθέτουν άφθονο χρόνο στα παιδιά τους. Και τα δύο κέντρα εκδηλώσεων μπορούν να λειτουργήσουν πετυχημένα μόνο με συνεργασία.
Φράσεις τύπου "μην πάτε στους άλλους" ας μην ακουστούν!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Uparxoune lefta ston dhmo gia teties megales ekdhloseis wpos paei na ginei h ekdhlosh ston agio mhna?????
Giati tosa xronia leganai oti den uparxei oute EURO gia petama tora ti alakse ston dhmo????

Ανώνυμος είπε...

file anonime,,erxonte ekloges min to ksexnas!!!ta dimotika sxoleia exoyn plhmirisei kai den exoyn niastei gia tipota!!!an pareis tilefono p.x na toys peis xalase o dromos tha soy poune den exoyme petreleo ylika ktlp.twra ksafnika pws ta vrikan ola!????

Ανώνυμος είπε...

αν ο φαρος αν εκανε εκδηλωση εκτως πλατεια θα τον καταδηκαζαμε ,,,δεν ειδα ομως τωρα καποιον μαγαζατορα να διαμαρτηρηθει!!καλος η κακως οι συλογοι στιρηζοντε απο τα μαγαζια αλλα καποιοι συλλογοι διχνουν να μην το σεβονται οπως η μεσογειος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...