2 Δεκ 2013

ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



Την αδιαφορία της δημοτικής αρχής σχετικά με τον καθαρισμό φρεατίων ομβρίων υδάτων καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής Φαληρακίου σε επικοινωνία τους με το blog.
Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής επί της Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου αποδεικνύουν ότι μετά την τελευταία μεγάλη νεροποντή της περασμένης Τρίτης τα συνεργεία δεν προχώρησαν στον καθαρισμό των φραγμένων φρεατίων με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος πλημμυρών σε ενδεχόμενη νέα έντονη βροχόπτωση.
Οι πολίτες που πληρώνουν αβάσταχτους φόρους ζητάνε από τους κρατικούς φορείς να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα για το ενδεχόμενο νέων καταστροφών.
Ολοι γνωρίζουν πως τα βουλωμένα φρεάτια αποτελούν μία από τις αιτίες των πλημμυρών σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Ειδικά σε έναν κεντρικό οδικό άξονα όπως η Ρόδου-Λίνδου οι υπεύθυνοι οφείλουν να καθαρίζουν τα φρεάτια σε καθημερινή βάση για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για τα διερχόμενα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...