15 Δεκ 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ: ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ!



Αλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Απόλλωνα στο φινάλε του 1ου γύρου στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη, άριστα στημένη, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του πρωτοπόρου Ιάλυσου και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Ο Απόλλων μπορεί να ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Παπανικολάου όμως έχει φρικτά παράπονα από τον νεαρό διαιτητή Γιαννουκά ο οποίος στο ξεκίνημα αρνήθηκε να δείξει πέναλτι σε ανατροπή του Δημητρά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα (και τιμωρία με κάρτα όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο της ιστοσελίδας allaksogolies.gr στο 3.35'') ενώ έκλεισε τα μάτια και στον προκλητικό Μαλλιάκκα που φανερά έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους υποστηρικτές του Απόλλωνα προκαλώντας εντάσεις στην εξέδρα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί τους φίλους του Απόλλωνα χωρίς να τιμωρείται από τους διαιτητές.
Η πράξη του φαίνεται καθαρά στο πρώτο βίντεο (3.12'') της ιστοσελίδας rodostv.gr.



Ο Απόλλων με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου πέτυχε τον στόχο του και έχει εξασφαλίσει, σε μεγάλο βαθμό, την παρουσία στην τετράδα του ομίλου που οδηγεί στα play off της Α' κατηγορίας.
* Την Δευτέρα τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές (Σαββούλης, Τσαλίκης, Κιόττος) θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...