23 Δεκ 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ











Σε μία σεμνή, λιτή τελετή το βράδυ του Σαββάτου εγκαινιάστηκε η βιβλιοθήκη που δημιούργησαν με πολύ μεράκι τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ στον χώρο του παλιού κοινοτικού καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην πλατεία, πάνω από τα νυν γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Τα μέλη της διοίκησης του ΦΑΡΟΥ ευχαρίστησαν όλους εκείνους που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου και δεσμεύτηκαν πως ο χώρος θα χρησιμοποιείται και για άλλες πολιτιστικές δράσεις πέρα από τη μαγεία της ανάγνωσης.
Επίσης σημείωσαν πως δέχονται δωρεές ποιοτικών βιβλίων για να συμπληρωθούν τα λίγα κενά ράφια της βιβλιοθήκης.

Το ακριβές πρόγραμμα λειτουργίας της βιβλιοθήκης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Το διάστημα των εορτών (από 23 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου) η βιβλιοθήκη θα είναι ανοικτή τα απογεύματα για να φιλοξενεί το θεατρικό μονόλογο "Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ" του Ιάκωβου Καμπανάλε από τον δικό μας ταλαντούχο ηθοποιό Μανώλη Κεπέρη. Οι παραστάσεις θα ξεκινάνε στις 7.30 το απόγευμα, οι θέσεις είναι περιορισμένες και το εισιτήριο στοιχίζει 3 ευρώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάμεις το βιβλίο στη ψηφιακή εποχή όμως όση χάρη και αν έχει ;

Καλό θα ήταν να έχετε και μια online ψηφιακή βιβλιοθήκη για να ολοκληρωθήτε !

Ανώνυμος είπε...

Μεσα στο προγραμμα είναι και αυτό αλλα δεν μπορείς να τα κανεις όλα με τι μια χωρις χρήματα και οσο για χορηγούς είναι και αυτό δύσκολο για τη ολοι βαζουν μπροστά ότι υπάρχει κρίση

Ανώνυμος είπε...

Σημαντική η on line βιβλιοθήκη στις μέρες μας... αλλά απώτερος σκοπός είναι η επαφή με το βιβλίο.. να ταξιδεύεις μέσα από τις σελίδες του, καθισμένος σε μια ζεστή γωνιά διαβάζοντας!
Ας γίνει το πρώτο βήμα και εξέλιξη θα έρθει....
Μη ξεχνάμε, όμως, πως ότι γίνεται σ'αυτόν τον τόπο γίνεται εθελοντικά επειδή το θέλουν τα μέλη, γιατί έχουν την αίσθηση της προσφοράς, αφιερώνοντας σημαντικό χρόνο από την προσωπική τους ζωή και τη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΛΕΙΣΤΗ.ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΛΑΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...