24 Μαρ 2013

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΚΟΛ!


Η μηχανή του γκολ που ακούει στο όνομα Μιχάλης Μανιάς ξαναχτύπησε... Το βράδυ του Σαββάτου στο Καυταντζόγλειο Θεσσαλονίκης με γκολ του Καλυθενού επιθετικού ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον ιστορικό Ηρακλή και έκανε άλλο ένα βήμα για την άνοδο στην Super League.
O Μανιάς είναι ο παίκτης που οδηγεί τον Απόλλωνα στα μεγάλα σαλόνια...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pare bale itane...

Ανώνυμος είπε...

φιλε εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρο,αν δεις την κινηση του μιχαλη το πως ξεμαρκαρετε ,θα δεις οτι μονο παρε βαλε δεν ηταν, ηταν και η πασα καλη δεν μπορω .ο Μιχαλης ειναι μεγαλο σεντερ φορ.

Ανώνυμος είπε...

η τεχνη να μυριζεσαι το γκολ και να κανεις κινηση στην σωστη στιγμη.

Ανώνυμος είπε...

pare vale pare vgale ofsaint faoul tyxi atyxia oute mas noiazei. mpravo mixali den einai tyxaio na petyxeis 11 gool stin proti symmetoxi sou stin football league. sou eyxomai oti kalytero. eygenios

Ανώνυμος είπε...

Οι αμπαλοι που δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο στη ζωή τους θα παρακαλέσω να μην σχολιάζουν οταν δεν έχουν δει όλη τη φάση και μόνο το τελειωμα :)

Ανώνυμος είπε...

Μη ζηλευεις ρεε θα παίξεις και εσυ κάποτε β εθνική και θα βάλεις και εσυ "πάρε βάλε" γκολ...ΚΆΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

mexri kai SE AUTO TO THEMA uparxoune KOMPLEKSIKOI E L E O S !!!!!!!!!!!!! bravo ston MIXALI KAI KALI SUNEXEIA OPOU KAI NA PAEI KAI NA MIN AKOUEI KANENAN KOMPLEKSIKO kalutheno!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11 γκολ και συνεχίζει ο παιχταρας!!
Με τέτοιο ρυθμό τα καρφωνει για πλάκα και οδηγεί την ομάδα σε σίγουρα 3ποντα!! Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ !ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΧΑΛΗ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...