16 Ιαν 2014

ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ένας 25χρονος αλλοδαπός  που φέρεται να μετέφερε και να αποβίβασε στο νησί της Ρόδου, εννέα παράνομους αλλοδαπούς. Η αποβίβασή τους έγινε την περασμένη Κυριακή στο Φαληράκι.
Ο νεαρός, βαρύνεται με την τέλεση των αδικημάτων της προώθησης στο εσωτερικό της χώρας λαθρομεταναστών από σημείο εισόδου, κατά συρροή και εκ κερδοσκοπίας.
Το πρωί της 12ης Ιανουαρίου έτους 2014, προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ρόδου ενημερώθηκα για την ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών στην περιοχή Φαληράκι του νησιού. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο υπηρετούντες στο Γραφείο Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, αλλά και προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς, στερούμενους νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, αλλά και έναν 25χρονο αλλοδαπό, φερόμενο ως διακινητή τους. Ο νεαρός βρισκόταν εντός επιβατηγού αυτοκινήτου.
Στο πλαίσιο της έρευνας και κατόπιν υπόδειξης του 25χρονου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα τέσσερις αλλοδαποί εντός της οικίας του, επίσης στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ ο 25χρονος αφού οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας και του ασκήθηκε η δίωξη, παραπέμφθηκε να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου, οπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου έτους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...