7 Μαρ 2014

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Σε ναυάγιο κατέληξε και η δεύτερη προσπάθεια της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Καλυθιών να προχωρήσει σε ενοικίαση έκτασης 50 στρεμμάτων στην περιοχή Θολάρι. Το βράδυ της Πέμπτης δέκα Καλυθενοί παρουσία δικηγόρων διαμαρτυρήθηκαν για τους όρους του διαγωνισμού και κυρίως για την προσπάθεια του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία κ. Τσιμενίδη να προχωρήσει σε λυόμενες εγκαταστάσεις για ζώα όπως, πρόβατα, κατσίκια, κουνέλια και κοτόπουλα.
Μετά από πιέσεις η Εκκλησιαστική Επιτροπή προσέθεσε όρο ότι απαγορεύετε η εγκατάσταση ζώων και η φύτευση δέντρων κάτι που ανάγκασε τον κ. Τσιμενίδη να αποσύρει το ενδιαφέρον του.
Τελικά η Εκκλησιαστική επιτροπή προχώρησε σε ακύρωση του διαγωνισμού και όπως ειπώθηκε θα γίνει συζήτηση για τα τα θέματα που έθεσαν οι κάτοικοι όπως η διατήρηση των αγροτικών δρόμων, η περίφραξη της έκτασης, τα ακριβές σχεδιάγραμμα, τα έτη παραχώρησης, οι ρήτρες αποζημίωσης για μη συμμόρφωση με τους όρους και η πρόταση για σπάσιμο των 50 στρεμμάτων σε δέκα εκτάσεις των 5 στρεμμάτων. Η Εκκλησιαστική Επιτροπή αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να προχωρήσει σε επαναδιατύπωση των όρων ενοικίασης της έκτασης που εφάπτεται στη Ρόδου-Λίνδου περίπου μπροστά από το εστιατόριο Μιμάκος.
Σε πολλές στιγμές η συνεδρίαση κύλησε με ένταση κυρίως ανάμεσα στον πρόεδρο της επιτροπής Πατήρ Μιχαήλ Κουτσονούρη, τον γραμματέα Νίκο Κιόττο και τον διαχειριστή του kalithies.blogspot.com Τάσο Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...