30 Μαρ 2014

ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΥΘΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ



O Αλεξ Φάρελ - Χατζηδιάκος με τον προπονητή του Μπάμπη Στατιού


Ο Στάθης Αντωνάς με τον προπονητή του Μπάμπη Στατιού


Ο Σπύρος Μπασουκέας (Καβουσανάκης) πανηγυρίζει την πρόκρισή στον τελικό των 60 κ. νέων

Τρεις νεαροί αθλητές από τις Καλυθιές προκρίθηκαν στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος πυγμαχίας, κατηγορίας Νέων, που διεξάγεται στο νέο κλειστό γυμναστήριο Φαληρακίου.
Στην κατηγορία 60 κιλών ο Στάθης Αντωνάς του Σταυρού Καλυθιών την Κυριακή προκρίθηκε χωρίς αγώνα αφού ο αντίπαλός του στον ημιτελικό δεν προσήλθε στο ρινγκ. Αντίπαλός του στον τελικό θα είναι ο Σπύρος Μπασουκέας, αθλητής του ΑΣ Διαγόρα Νίκαιας Αττικής. Ο Μπασουκέας έχει καταγωγή από τις Καλυθιές αν και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι γιος της Μαίρης Καβουσανάκη και στον νικηφόρο ημιτελικό της Κυριακής πολλοί φίλοι και συγγενείς του χειροκρότησαν τις προσπάθειές του. Το δεδομένο είναι πως το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών νέων θα κρεμαστεί σε στήθος αθλητή από τις Καλυθιές.
Στην κατηγορία των 64 κιλών θριαμβευτικά στον τελικό προκρίθηκε και ο Αλεξ Φάρελ - Χατζηδιάκος του Σταυρού Καλυθιών που στον τελικό της Δευτέρας προσδοκά πως θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
Οι τελικοί της Δευτέρας θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί.
Να σημειωθεί ότι και οι τρεις Καλυθενοί πυγμάχοι αναμένεται να κληθούν στην εθνική ομάδα πυγμαχίας της κατηγορίας τους κάτι που σημαίνει ότι το μέλλον τους προβλέπεται γεμάτο αθλητικές επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...