17 Απρ 2014

ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Την δεύτερη νίκη του στα play off πανηγύρισε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Απόλλων Καλυθιών.
Με δύο προσωπικά γκολ του Γιώργου Σκόρπου ο Απόλλων επικράτησε με 2-1 του Κλεόβουλου και ισοβαθμούν με 6 βαθμούς στην έβδομη θέση.
Εικόνα
Παιχνίδι κατοχής και από τις δύο ομάδες παίχτηκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ένα λεπτό μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με τους Μαυρομούστακο και Δημητρά να μην μπορούν να νικήσουν τον Λιβησιανό.
Στο 49′ λεπτό ο Δημητράς πάσαρε στον Σκόρπο που πέρασε όποιον βρήκε και πλάσαρε για το 1-0. Στο
67′ λεπτό ο Σκόρπος βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο για τα δίχτυα, συγκεκριμένα ο Σαββούλης έκανε την σέντρα ο Σκόρπος στόπαρε τη μπάλα και με σουτ έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για οφσάιντ.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Πατσιαούρας με σουτ μείωσε για τους φιλοξενούμενους με τους γηπεδούχους αυτήν την φορά να φωνάζουν για οφσάιντ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.
Απόλλων Κ: Κουφάλης, Κίτσος (60’ Ταντίκης), Κιόττου (46’ Μιχαλάς), Σαββούλης, Φυλακούρης, Σκόρπος, Δημητράς, Σιέχ, Παπανικολάου (46’ Τσαλίκης), Μαυρομούστακος, Κυρίτσης
Κλεόβουλος: Λιβησιανός, Κακλαμάνος, Φρατζάκης (46’ Διάκουλας), Αρχοντούλης, Συμεωνίδης Α., Συμεωνίδης Γ., Πατσιαούρας, Αθανασίου, Μπάκας (74’ Αναστασιάδης), Αναστασιάδης Γ. (83’ Λάμπης), Γιατσιάτσιος
·         * ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30 ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗ ΕΝΕΝΕΡΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ!!!

θΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΑΟ - ΠΑΟΚ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 26/04/2014!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...