27 Μαΐ 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΝΤΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ




Ιδιόχειρη επιστολή διαμαρτυρίας επέλεξε να βάλει στον φάκελο των Περιφερειακών εκλογών ένας ψηφοφόρος του 2ου εκλογικού τμήματος Καλυθιών.
Στην δισέλιδη επιστολή εκφράζει την αγανάκτησή του για τους πολιτικούς επισημαίνοντας ότι στα δημόσια έργα εργάζονται αλλοδαποί και το αποτέλεσμα είναι κάκιστο από τεχνικής άποψης ενώ καυτηριάζει και την έλλειψη αξιόπιστων λιμενικών υποδομών που έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται τουρίστες για το νησί της Ρόδου.
Ο αγανακτισμένος ψηφοφόρος σημειώνει επίσης ότι περιοχές που καταστράφηκαν από τσουνάμι όπως η Ταϊλάνδη κατάφεραν σε ελάχιστους μήνες να επουλώσουν τις πληγές τους και καλεί τους πολιτικούς μας να κάνουν ένα ταξίδι ενημέρωσης.
Στο ίδιο εκλογικό τμήμα έτερος ψηφοφόρος έγραψε το σύνθημα "Οχι στο ίδιο έργο θεατές"!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "Αλβανοί εργάτες" ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν "ας φτιάξουμε έναν δρόμο". Έτσι, αυτεπάγγελτα. Για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούνται τα έργα, για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, για τις προδιαγραφές, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα, δεν έχει ευθύνες ο ντόπιος-o Έλληνας-o πατριώτης-ο μάγκας-ο δικός μας ο εργολάβος.
Όντως "έσχος" (sic).

Ανώνυμος είπε...

παλι με χρονια με καιρους παλι τους ιδιους θα ψηφισουμε

Ανώνυμος είπε...

μπορει να διαμαρτύρεσαι αλλα είμαι σιγουρος πως καποιος από τους στενους συγγενείς σου εχει εργαζομενο αλβανο μεταναστη

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ....

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...