7 Μαΐ 2014

ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ





Βρώμικη και επικίνδυνη είναι η παιδική χαρά που βρίσκεται στο Φαληράκι, επί της Εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Ο χώρος είναι ακαθάριστος, γεμάτος χόρτα ενώ όλα τα παιχνίδια είναι σε άθλια κατάσταση και ακατάλληλα για να παίζουν μικρά παιδιά.
Ο χώρος της παιδικής χαράς ανήκει στην εκκλησιαστική επιτροπή που αδυνατεί ή δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε βελτίωση των εγκαταστάσεων. Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται δίπλα στην παιδική χαρά διαμαρτύρονται έντονα για την εικόνα που δυσφημεί την περιοχή μας στα μάτια των τουριστών και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στην άρνηση της εκκλησιαστικής επιτροπής να τους επιτρέψει, με δωρεές, να εγκαταστήσουν νέα σύγχρονες παιχνίδια για παιδιά. Οι επιχειρηματίες ζητάνε από τη δημοτική αρχή να παρέμβει ώστε ΑΜΕΣΑ να πάψει ο χώρος να αποτελεί σημείο ντροπής για το Φαληράκι. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η παραπανω παιδικη χαρα ειναι τοποθετημενη σε χωρο που ανηκει στην εκκλησια του Αγιου Νεκταριου,και τοσα χρονια εξυπηρετει το φιλοθρησκο κοινο του ας κανει κατι καλο και ηεπιτροπη του μην περιμενει ολα να τα κανουν καποιοι αλλοι και τα παρακειμενα καταστηματα ας κανουν και αυτα κατι για το δικο τους το καλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΕς ΦΙΛΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ?ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ 220 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΦΟΡΕΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.ΛΙΓΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Κ ΚΑΝΕΙ?ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΧΩΡΟς ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...