5 Ιουν 2014

"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ"

Σε δύσκολες στιγμές όλοι γινόμαστε μία "γροθιά" και η αλληλοϋποστήριξη κυριαρχεί.
Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία μία προσπάθεια να βοηθηθεί η μικρή Ραφαηλία - Μιχαηλία προκειμένου να υποβληθεί σε απαραίτητη λεπτή επέμβαση στην καρδιά στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της Αθήνας.
Με τη βοήθεια του Θεού η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και η πιτσιρίκα με το πλατύ χαμόγελο σύντομα θα επιστρέψει στις Καλυθιές, δυνατή, για να συνεχίσει τις... ζουζουνιές της σκορπώντας ικανοποίηση στους γονείς της, τους συγγενείς της και τους πολλούς φίλους.
Πλέον η Ραφαηλία - Μιχαηλία θα μεγαλώσει με την καρδιά της να κτυπάει δυνατά στους ρυθμούς της ζωής.
Μέσα από το blog οι γονείς της Χρήστος Καρίπης και Κατερίνα Μυλωνάκη θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν.
"Από τα βάθη της καρδιάς μας εκ μέρους της μικρής μας Ραφαηλίας - Μιχαήλιας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους Καλυθενούς αλλά και όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές και βοήθησαν την προσπάθειά μας να πραγματοποιηθεί έγκαιρα και με επιτυχία η επέμβαση. Η ηθική τους στήριξη ήταν πολύτιμη και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Λάζαρο Ιωαννίδη, τον κ. Αγγελο Φραγκάκη και την κυρία Σοφία Χατζηγεωργίου - Σωτηράκη που φρόντισαν για την έγκαιρη πραγματοποίηση του ταξιδιού. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σημαντική βοήθεια στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Καλυθιών, τους αθλητικούς, πολιτιστικούς και επαγγελματικούς συλλόγους του χωριού καθώς και στους απλούς κατοίκους που βοήθησαν για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη και η Ραφαηλία - Μιχαηλία μόλις επιστρέψει θα δώσει σε όλους ένα μεγάλο φιλί. Να σας έχει όλους ο Θεός καλά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...