1 Ιουλ 2014

ΤΟ "ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ





Τη γελοιότητα των "μεγάλων" δημοσίων έργων δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το blog. Στις αρχές και στο τέλος του καλοκαιριού, τις; ημέρες που βρέχει στο Φαληράκι, οι τουρίστες "κινδυνεύουν" όταν περιμένουν να επιβιβαστούν σε λεωφορείο σε κεντρική στάση επί της Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου.
Στο κομμάτι του κεντρικού οδικού άξονα από το σούπερ μάρκετ ΑΒ μέχρι το ξενοδοχείο Πλάτων οι κακοτεχνίες έχουν ως αποτέλεσμα να "κάτσει" το οδόστρωμα" και να δημιουργούνται λίμνες από τα νερά της βροχής. Οι άτυχοι οδηγοί που περιμένουν στην στάση μπροστά από το μπαρ Bubbles δέχονται τα... απόνερα των διερχόμενων οχημάτων και φεύγουν αποό το νησί με τις χειρότερες εντυπώσεις.
Ο δρόμος κατασκευάστηκε το 2009 σε συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του πρώην δήμου Καλλιθέας και παρ' ότι το πρόβλημα είναι γνωστό ουδείς ενδιαφέρθηκε για την επίλυσή του. Για την ανακατασκευή του δρόμου ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ και το αποτέλεσμα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://parapona-rodou.blogspot.com/2014/07/blog-post_15.html ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΙΦΟΡΙΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...