13 Νοε 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ρεπορτάζ: news12.gr
Στην πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης με μοναδικό θέμα την διενέργεια εκλογών προχωράει ο Απόλλωνας Καλυθιών! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις Καλυθιές μετά από επιθυμία της τωρινής διοίκησης και ύστερα από την δριμεία κριτική που δέχεται για την έως τώρα κακή αγωνιστική της παρουσία. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο (Παρασκευή) στις 6 το απόγευμα στις Καλυθιές, παραμονές δηλαδή του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Ψίνθου. Ο πρόεδρος Νίκος Ταχραμάνης, σε δηλώσεις που έκανε επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή για το ποια πολιτική θα ακολουθούσαμε σαν διοίκηση με το μειωμένο μπάτζετ. Δεν είναι σωστό να χρεώσουμε και άλλο τον σύλλογο. Άπαντες συμφώνησαν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει αλλάξει στην πορεία και γινόμαστε αποδέκτης σκληρής και κακοπροαίρετης κριτικής. Αν ορισμένοι δεν συμφωνούσαν ας μας το έλεγαν από την αρχή. Δεν είναι σωστό να κάνουν κριτική και την κρίσιμη στιγμή να βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω. Ας έρθουν λοιπόν να αναλάβουν και να διοικήσουν όπως αυτοί επιθυμούν καλύτερα».
·         Παγώνει» το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη στον Απόλλωνα Καλυθιών! Από τη στιγμή που η διοίκηση παραιτήθηκε προκειμένου να διεξαχθούν αύριο εκλογές, δεν μπορεί να υλοποιηθεί –ακόμα τουλάχιστον- η τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας. Και αυτό διότι η γενική συνέλευση μπορεί να αναδείξει νέα διοίκηση η οποία και θα αποφασίσει για τον προπονητή. Φυσικά, αν τελικά διατηρηθεί η διοίκηση Νίκου Ταχραμάνη, εξυπακούεται ότι ο νέος προπονητής θα είναι και με τη βούλα ο Σαλπιγκτίδης.

·         Το Σάββατο (ώρα έναρξης 14.45) ο Απόλλων θα υποδεχθεί στο γήπεδο Καλυθιών τη γειτονική Δόξα Ψίνθου σε ένα παιχνίδι χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες για την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...