27 Νοε 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών «Ο ΦΑΡΟΣ», σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στην πλατεία Καλυθιών, σε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του εορτασμού των Χριστουγέννων.
Από τις 17:00 έως τις 21:30 θα υπάρχει παζάρι από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων και στις 19:00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Καλυθιών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

thn vivliothiki giati thn ftiaksate gia na einai kleisth???H eistai mono o FAROS ton xristougiennon kai ton apokriwn????

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο παραπάνω σχολιαστάς δεν γνωρίζει καθόλου το χωριό μας και τις δραστηριότητες του φάρου. Η βιβλιοθήκη είναι ανοικτή με βάση το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην είσοδο. Ο φάρος δεν είναι μόνο των Χριστουγέννων και των αποκρεών αλλά μαλλον εσύ εμφανίζεσαι στο χωριό μας κάθε Χριστούγεννα και απόκριες

Ανώνυμος είπε...

Όλα με την σειρά με 5-6 ατομα δεν γίνονται όλα αν θελεις να προσφέρεις εθελοντικη βοήθεια ο σύλλογος είναι ανοικτός για όλους μονο να καραζετε ξερετε τιποτα αλλο

Ανώνυμος είπε...

H vivliothiki ftiaxtike opws ola ta erga kai oi ekdilwseis tou Farou me meraki kai agapi gia to xwrio mas.
Diathetoume ton proswpiko mas xrono gia ola auta alla sto telos akoume mono parapona.
Eimaste ethelontes kai o kosmos prepei na to katalavei auto.
Proswpika anoiga tin vivliothiki tis Paraskeves alla pleon einai ligo duskolo giati doulevw ekeini tin imera kai prepei na organwsw k tin douleia mou.
Exete dikio ,den prepei na einai kleisti, alla auto den simainei oti prepei na mas katigoreite kai na mas xleuazete oti eimaste mono gia ta xristougenna k ta karnavalia.
Ligi ektimisi den evlapse, isa isa tha mas wthisei na kanoume perissotera....

Me ektimisi,
Despo Mania

Ανώνυμος είπε...

An eitan kikrofono h vivliothiki h sunentefsi se tv oloi tha trexate.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μας ζαλισες αν εχεις προβλημα με τον συλλογο ελα να το λύσουμε στο γραφειο . ΠΟΛΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ti wra kai pote???

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Πολυ πεστα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

To provlhma einai sthn vivliothiki ΠΟΛΥ.......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕΡΑ 20:55 EKTOS AN ALAKSI TIPOTA

Ανώνυμος είπε...

Exw dosei polla vivlia gia thn vivliothiki opws kai polloi alloi ean to eiksera oti tha thn eixate kleisth den tha ta edeina..Tha ta edeina kapou pou tha eitane xreishma.Giati se esas den einai...Mhn trexete mono ekei pou feneste h dhmosiotita den kanh kalo...Stauros.

Ανώνυμος είπε...

pou8ena den 8a ta edines ekei petamena tha ta eixes kai esei an exeis thema perna apo to sylogo na ta poyme apo konta

Unknown είπε...

Η αλήθεια είναι οτι η βιβλιοθήκη,που κατα γενική ομολογία αποτελεί κόσμημα για το χωριό μας πρέπει να λειτουργεί και να είναι προσβάσιμη απ όλους με βαση το εβδομαδιαιο πρόγραμμα της.ΑΠ την αλλη πλευρα όμως δεν μπορουμε ν κρίνουμε αρνητικα το έργο ενός συλλόγου σαν το φάρο οποίος τον τελέυταιο χρόνο έχει επιδείξει ενα ιδιαίτερο ζήλο στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στα καρναβαλια στους χωρους και στα πανυγυρια!Δυστυχως κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Εκδηλώσεις που πραγματοποιηθηκαν με απολυτη επιτυχια απ το φάρο οπως οι ημεριδες υγείας και η εκθεση ζωγραφικής , οι οποίες δίνουν μια διαφορετική νότα στο πολιτιστικό και πολιτισμικό επιπεδο του χωριου ,μας απαξίωθηκαν δυστυχως στο συνολο τους απ το κοινο των καλυθιων.Αρα μήπως ν κοιταμε κ λιγο αν κανουμε εμεις κατι λαθος πριν κρινουμε αρνητικα καποιον αλλο? Το σημαντικότερο ειναι να μην ξεχναμε οτι ο εθελοντισμός ειναι υπόθεση όλων μας!

Υ.Γ πισω απ την '' μασκα'' της ανωνυμίας ειναι το μόνο ευκολο να κατακρίνουμε καποιον


Μανιας Σ Παναγιωτης

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...