21 Ιαν 2020

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Με επιδίωξη την αναβάθμιση του Καλυθενού καρναβαλιού και την ανάδειξή του ως το καλύτερο του νησιού τα μέλη διοίκησης του ΦΑΡΟΥ πραγματοποιούν καθημερινά οργανωτικές συναντήσεις.
Η παρέλαση του καρναβαλιού θα ξεκινήσει στις 2 το απόγευμα της Κυριακής 1 Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιαστές θα είναι η "hot" Ελενα Κρεμλίδου (παρουσιάστρια, μοντέλο κτλ) και ο "αστείος" Θανάσης Πασσάς (παρουσιαστής).

                               

Σχετική εικόνα

Το χαρακτηριστικό της φετινής παρέλασης αρμάτων είναι ο ΦΑΡΟΣ συνεργάστηκε με συμμετέχοντες στο καρναβάλι της Πάτρας και εξασφάλισε την παρουσία εντυπωσιακών κατασκευών που με την ανάλογη διαμόρφωση θα στελεχωθούν από Καλυθενούς καρναβαλιστές και θα παρελάσουν στους δρόμους του χωριού.

Σχετική εικόνα

Λόγω του όγκου των αρμάτων η φετινή διαδρομή θα γίνει από την ανάποδη κατεύθυνση δηλαδή από την περιοχή Πευκάκι προς την πλατεία και την οδό Ελεούσης.
Ο σύλλογος βρίσκεται σε επικοινωνία με συλλόγους και σχολεία εντός και εκτός Καλυθιών ώστε να υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή στα πεζοπόρα τμήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης το κέφι θα κορυφωθεί, μέχρι αργά το βράδυ καθώς στην σκηνή θα ανέβει ο Χρήστος Δάντης και το μουσικό του σχήμα. 


Αποτέλεσμα εικόνας για χρήστος δάντης
Οι συμφωνίες του ΦΑΡΟΥ με τον Δάντη και τους παρουσιαστές έχουν οριστικοποιηθεί και όλοι αισιοδοξούν ότι, καιρού επιτρέποντος, το Καλυθενό καρναβάλι 2020 θα είναι το καλύτερο ever.
Ηδη υπάρχει προεργασία για να βρεθούν χώροι πάρκινγκ με τις κατάλληλες σημάνσεις ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται στις Καλυθιές την Κυριακή 1 Μαρτίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...