6 Ιαν 2020

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ







Με τις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις του Νοεμβρίου το γεφυράκι-δρόμος στις δημοτικές αποθήκες της περιοχής Φράγκας υπέστη σημαντικές ζημιές αφού αποκολλήθηκαν κομμάτια του οδοστρώματος.
Παράλληλα υποχώρησε και κομμάτι από τα τσιμεντένια στηθαία του ρέματος κάτι που έχει ως συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω καταστροφών σε επόμενη έντονη βροχόπτωση.
Οι παρεμβάσεις των δημοτικών υπαλλήλων έχουν καταστήσει προσβάσιμο το σημείο με χαμηλές ταχύτητες αλλά οι ανησυχίες για πιθανούς κινδύνους παραμένουν αφού ο φωτισμός τις βραδινές ώρες είναι ελαχιστος και το γεφυράκι περνάνε ογκώδη οχήματα.
Σε επικοινωνία με στελέχη της δημοτικής αρχής το blog πήρε την απάντηση ότι έχουν ενημερωθεί για το θέμα οι τεχνικές υπηρεσίες και έχουν προωθηθεί οι απαραίτητες παρεμβάσεις για χρηματοδότηση.
Επειδή είναι γνωστό ότι οι παρεμβάσεις του δημόσιου τομέα πραγματοποιούνται με αργούς ρυθμούς ας ανάψουμε κεράκι στον Αγιο Ιωάννη να μην σημειωθεί μεγαλύτερη κατάρρευση του σημείου.
Οι φωτογραφίες από το γεφυράκι της Φράγκας δείχνουν ότι παρότι καθαρίστηκε ο σκουπιδότοπος το ρέμα παραμένει γεμάτο σκουπίδια, αποτέλεσμα του πολύχρονου "βιασμού" του περιβάλλοντος από όλους μας. 

Είκονες που μας θυμίζουν ένα "έγκλημα" που δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...