14 Απρ 2021

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΟΥΝΟΥ




Ομάδα εθελοντών με συνεννόηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προγραμματίζει εθελοντική δράση καθαρισμού της θαλάσσιας περιοχής Τραουνού, στο σημείο της σπηλιάς το προσεχές Σάββατο.

Στο κείμενο - κάλεσμα αναφέρουν τα εξής: "Ήρθε η ώρα για ένα διαφορετικό "6" με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος! Ξεκινάμε με τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Τραουνού το Σάββατο 17/04 στις 11.30. Όσοι φίλοι /φίλες έρθουν παρακαλώ να τηρούν τα μέτρα προστασίας έναντι της μετάδοσης του ιού, να έχουν γάντια και σακούλες μεγάλες σκουπιδιών. Η δράση θα αναρτηθεί και στο @saveyourhood και παράλληλα θα βοηθήσουμε και το έργο της @wwf σχετικά με την έρευνα για την παράκτια ρύπανση (project adopt a beach)".

Οσοι από την τοπική κοινωνία μπορούν ας βρεθούν το πρωί του Σαββάτου στην παραλία Τραουνού. Η τοπική κοινότητα Καλυθιών ας προγραμματίσει να ενισχύσει τους εθελοντές με γάντια, σακούλες και να τους κεράσει καφέ, νερό και σνακ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...