14 Δεκ 2022

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΑΝΤΩΝΑ



Πριν λίγες ημέρες ο Στάθης Αντωνάς κατάφερε να πετύχει το 3-0 στο επαγγελματικό του ρεκόρ στην πυγμαχία, επικρατώντας του Ρώσου Rustem Fatkhullin σε ρινγκ στο Λίβερπουλ. Να σημειωθεί ότι ο Ρώσος πυγμάχος έχει καταγράψει 59 αγώνες σε επαγγελματικό επίπεδο κάτι που δείχνει την αξία της επιτυχίας για τον Αντωνά. 

Η νίκη για τον Καλυθενό πυγμάχο πιστοποιεί ένα εξαιρετικό 2022 για εκείνον και θέτει τα θεμέλια για μία ακόμα πιο δυνατή επόμενη χρονιά υπό την καθοδήγηση των προπονητών του Μπάμπη Στατιού και Dave Fitzerald. 
Βήμα βήμα χτίζει την πορεία του στην επαγγελματική πυγμαχία και αξίζει να επισημάνουμε και την σημαντική στήριξη που λαμβάνει από την τοπική με τον κόσμο να αγοράζει κάθε φορά εισιτήρια για τους αγώνες του στην Αγγλία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων που ειδικεύονται στην πυγμαχία το επόμενο ματς επί Βρετανικού εδάφους έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο. 

Δείτε το ματς :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...