11 Δεκ 2022

ΑΝΑΨΕ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


 Σε μία σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής το άναμμα του εντυπωσιακού στολισμού της πλατείας Καλυθιών.
Μπορεί ο καιρός να ματαίωσε το ολοήμερο παζάρι συλλόγων όμως το άναμμα έγινε κανονικά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τα φωτάκια και τα δέντρα μετέτρεψαν την εικόνα του χωριού σε εορταστική, λαμπερή, σαν αυτές που βλέπουμε σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις (σε μικρογραφία φυσικά).
Το μεγάλο δέντρο  - κώνος με τα ενσωματωμένα λαμπάκια, το μεταλλικό δέντρο με τις φωτεινές γιρλάντες, τα πολλά μικρά στολισμένα δεντράκια που θυμίζουν δάσος, ο φωτεινός Αγιος Βασίλης στα ψηλά και το στολισμένο με εκατοντάδες γλόμπους χαλί έκαναν την πλατεία ιδανικό σκηνικό για φωτογραφίες instagram. 
Τα μικρά παιδιά μπορούν να χαζέψουν τα στολίδια και τα φώτα και να νοιώσουν γιατί τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική περίοδος του χρόνου.
Τα μέλη του Πολιστικού Συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ που δούλεψαν και φέτος για να στολιστεί η πλατεία υπόσχονται ότι, καιρού επιτρέποντος, το προσεχές Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μία ολοήμερη γιορτή με εντυπωσιακές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Στο άναμμα του στολισμού βρέθηκαν γονείς με τα παιδιά τους, τα μέλη του ΔΣ του ΦΑΡΟΥ, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Αντωνάς, η αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας κα Καχαγιά, ο αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης κ. Δράκος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φλεβάρης.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...