14 Φεβ 2023

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ "ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ" ΟΙ ΚΑΛΥΘΙΕΣ

 Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το Καλυθενό Καρναβάλι 2023 που θα φιλοξενηθεί στην πλατεία και τους δρόμους του χωριού την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 2.00 μ.μ. 

Την παρουσίαση του καρναβαλιού θα κάνει ο γνωστός κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος ενώ θα μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Στέφανος Πιτσινιάγκας.

Στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Καλλιθέας τα μέλη του ΦΑΡΟΥ, ενημέρωσαν τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για τις διαδρομές, το κλείσιμο δρόμων, τους χώρους πάρκινγκ και άλλα οργανωτικά θέματα.
Παρουσία του Χωρικού Αντιδημάρχου κ. Σταυρή και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδη έγινε η παρουσίαση της μεγάλης εκδήλωσης και απευθύνθηκε κάλεσμα σε όλους του Ροδίτες να έρθουν στις Καλυθιές για γλέντι και ξεφάντωμα. 
Πριν το ξεκίνημα της σύσκεψης η Καλυθενή Βουλευτής Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη βρέθηκε στην αίθουσα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές.
Μεταφέρθηκε χαιρετισμός και από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μπάρδο με ευχές για επιτυχία των Καρναβαλικών εκδηλώσεων. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...