21 Μαρ 2008

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑ ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0


Έντός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα από τον Διαγόρα Βατίου ο Απόλλων Καλυθιών. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 10' όταν μετά από λάθος του Σ. Νικολού βρέθηκε παίκτης των φιλοξενούμενων στην περιοχή σούταρε άουτ, αλλά ο πολύ κακός διαιτητής Πλακογιάννης υπέδειξε, προς έκπληξη όλων πέναλτι και έδειξε κόκκινη κάρτα . Να σημειωθεί ότι με βάση τον κανονισμό στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονάκτημα. Ο διαιτητής αν είδε παράβαση του αμυντικού και επέλεξε να αφήσει πλεονέκτημα τότε όφειλε στην συνέχεια να δείξει φάουλ έξω από την περιοχή, στο σημείο που ξεκίνησε το μαρκάρισμα. Το πέναλτι και η κόκκινη ήταν λάθος.
Στην συνέχεια επικράτησε εκνευρισμός στον Απόλλων και ο Διαγόρας πέτυχε άλλα δύο γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (υπάρχουν υπόνοιες οφσάιντ στο 0-2).
Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Απόλλωνα Χατζηνικόλας γιατί επιτέθηκε φραστικά στον επόπτη Γουλάρα. Σύμφωνα με την καταγγελία αναπληρωματικών παικτών ο παίκτης γύρισε και είπε "σκάστε" σε αναπληρωματικούς όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν.
Στην επανάληψη ο Απόλλων έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...