6 Ιουλ 2008

ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...









Μικροφωτιές ξέσπασαν χθες και σήμερα στην περιοχή του Μελισσά και έφεραν στις μνήμες των κατοίκων την μεγάλη περσινή που πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.


Χθες και σήμερα οι δύο φωτιές (σε απόσταση 50 μέτρων) σβήστηκαν άμεσα με την παρέμβαση των μηχανημάτων του δήμου που είναι σε επιφυλακή, των ανθρώπων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και φυσικά των πυροσβεστών.


Χθες λόγω δυνατού αέρα έσπασαν κλαδιά δέντρων και έκοψαν τα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να προκληθούν φλόγες και να κινδυνέψει παρκαρισμένο αυτοκίνητο.


Σήμερα η φωτιά ξέσπασε σε ξερόχορτα, έφτασε δίπλα σε σπίτια, αλλά ευτυχώς δεν επεχτάθηκε.
Πάντως δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει κάποια μικρή φωτιά και να τρέχουμε όλοι και να μην φτάνουμε.


Υ.Γ Επειδή άκουσα πολλούς να ζητάνε να καθαρίσει ο δήμος τα ξερά χόρτα, καλά όλοι που ανησυχούν για τα σπίτια τους δεν μπορούν να πληρώσουν 50, 100 ευρώ για να πάρουν μία μπουλτόζα και να τα καθαρίζουν οι ίδιοι. Πολλοί καλομαθημένοι είμαστε. Μάλλον μας καλόμαθαν όλα αυτά τα μικροπολιτικά ρουσφέτια που γίνονται κατά καιρούς.
Οποιος έχει χόρτα δίπλα από το σπίτι του, ας μεριμνήσει. Ας μην τα περιμένουμε όλα στο πιάτο αδέλφια Καλυθενοί!


Υ.Γ. Σε έναν μήνα ξέσπασαν τρεις μικρές φωτιές δίπλα σε σπίτια... Βρε μήπως τις βάζουμε μόνοι μας... (με τη βοήθεια της ΔΕΗ σε κάποιες περιπτώσεις)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καιγόμαστε ήδη και το ξέρουμε πολύ καλά... Όχι απο φωτιές πάντως

Υ.Γ.΄(τουλάχιστον η φωτιά σβήνεται εύκολα)

tassos είπε...

τι εννοείς φίλε μου ακριβώς;

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...