15 Οκτ 2008

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τη δημιουργία Κέντρου Θαλασσοθεραπείας με σκοπό την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, σε έκταση 200 στρεμμάτων απέναντι από τις Πηγές Καλλιθέας, που ανήκει στην ΕΤΑ συζήτησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑ κ. Κοκκώση ο δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης κατά τη χθεσινή συνάντηση τους στην Αθήνα η οποία συνεχίζεται και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος Καλλιθέας έχει εντοπίσει ότι το νερό τις παλιές πηγές έχει διατηρήσει τις ιαματικές ιδιότητες του. Αποφασίσθηκε επίσης η κατασκευή θεάτρου στο χώρο της Καλλιθέας και η αξιοποίηση των ιαματικών νερών της Καλλιθέας.
«Καθιερώνεται η Καλλιθέα ως κέντρο Ιαματικού Τουρισμού. Πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα στον τουρισμό του τόπου, ενώ η ΕΤΑ είναι αποφασισμένη να χρηματοδοτήσει το έργο, οι μελέτες του οποίου είναι έτοιμες» δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΠΑΛΜΟΥ, εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη, ο δήμαρχος Καλλιθέας κ. Γιάννης Ιατρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...