6 Νοε 2008

ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο Υπουργός Εσωτερικών καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στην Ρόδο το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιθεωρήσει τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιούνται με πόρους των Υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (με φορείς υλοποίησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου) με προϋπολογισμούς που ξεπερνάνε τα οκτώ (8) εκατομμύρια ευρώ, στις πληγείσες, από την πυρκαγιά του Ιουλίου, περιοχές του νησιού της Ρόδου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ρόδο ο Υπουργός Εσωτερικών θα επισκεφθεί τους δήμους Καλλιθέας, Λινδίων, Αρχαγγέλου, θα εγκαινιάσει και θα επιθεωρήσει (εκτός των αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων) τα εξής έργα:

1. εγκαίνια δημοτικού παιδικού σταθμού δήμου Αρχαγγέλου (έργο που υλοποιήθηκε με πόρους του προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών ΘΗΣΕΑΣ)
2. επιθεώρηση στα έργα της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου (έργο που υλοποιείται με πόρους του ΠΕΠ Ν. Αιγαίου) στα όρια του δήμου Καλλιθέας
3. παρουσίαση αποφρακτικού μηχανήματος (διαδημοτική δράση ΘΗΣΕΑ δήμων Καλλιθέας και Ιαλυσού)
4. παράδοση δωρεάς πυροσβεστικού οχήματος από την εταιρεία LOUIS στο δήμο Καλλιθέας

14:00 μ.μ.: προβλεπόμενη ώρα άφιξης στα έργα της εθνικής οδού Pόδου – Λίνδου στον δήμο Kαλλιθέας.
14:30 μ.μ.: γεύμα με τον δήμαρχο Kαλλιθέας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kali orexi

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΥΟΝΤΑΙ (ΡΗΝΙΟΥ-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΒΑΓΙΑΝΟΣ-ΚΩΒΑΙΟΣ-ΣΑΡΙΚΑΣ)κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΥΟΝΤΑΙ (ΡΗΝΙΟΥ-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΒΑΓΙΑΝΟΣ-ΚΩΒΑΙΟΣ-ΣΑΡΙΚΑΣ)κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλοι οι άλλοι, αλλά ο Κωβαίος γιατί να ενοχλείται, αφού είναι φιλαράκι με το δήμαρχό μας

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟΥ ΛΙΝΔΟΥ (ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ) ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΞΟΔΑ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ...
ΛΙΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ,ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΞΟΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ
ΜΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ-ΒΟΥΝΤΟΥ-ΥΠΝΟΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΩΒΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο Μίκα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...