7 Μαρ 2009

ΕΡΜΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2-1

Σήμερα έγινε το ακατανόητο. Βρισιές και μικροσυμπλοκές μεταξύ Καλυθενών για έναν αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Καλυθενές ομάδες.
Το παιχνίδι Ερμής-Απόλλων έληξε 2-1, αλλά όσα έγιναν δυστυχώς, δείχνουν μία μιζέρια.
Λίγο μετά το 60' παλαίμαχοι και φίλοι του Απόλλων πήγαν πίσω από τον πάγκο του Ερμή βρίζοντας με αισχρές φράσεις τον προπονητή του Ερμή Στάθη Φαρμακίδη. Βλέποντας τον Άπόλλωνα να χάνει (1-0 από το 30' με γκολ του Μαυρομούστακου) και ουσιαστικά να υποβιβάζεται ξέσπασαν ζητώντας ευθύνες γιατί δεν κάθισε να χάσει ο Ερμής. Από εκεί και πέρα, παράγοντες του Ερμή και ποδοσφαιριστές αντέδρασαν προστατεύοντας τον προπονητή τους. Για 15' έγινε ένας μικρός χαμός με βρισιές, σπρωξίματα και διάφορα χαριτωμένα.
Ο Απόλλων ισοφάρισε προσωρινά στο 75 με τον Γιώργο Βιτσέντζο, του ακυρώθηκε γκολ (ήταν οφσάιντ) στο 80' και η κατάσταση φάνηκε να ηρεμεί. Να σημειωθεί ότι στο 1-1 Καλυθενός παίκτης του Απόλλωνα είπε σε Καλυθενό παίκτη του Ερμή "παρτο ρε μ...." με αποτέλεσμα να υπάρξει εκνευρισμός και στον αγωνιστικό χώρο και διακοπή του αγώνα.
Τελικά ο Απόλλων δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης και είδε τον Μαυρομούστακο στο φινάλε να πετυχαίνει σε άδεια εστία το τελικό Ερμής-Απόλλων 2-1. Στα τελευταία 15' και μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν φραστικές αντεγκλήσεις στις εξέδρες και τ' αποδυτήρια χωρίς όμως να έχουμε χειροδοκίες.
Αυτά είναι τα γεγονότα που έγιναν σήμερα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΡΜΗΣ:
Χατζηνικόλας, Κίτσος, Μάκρας, Παπανικολάου (Μιχ. Κυριαζής), Στ. Νικολός, Στ. Σταυρής, Ν. Νικολός, Παπαγεωργίου, Δημητράς, Μαυρομούστακος, Μακρυδημήτρης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κώστας, Ζούνης, Χρήστου, Κασταμούλας, Βασιλείου (46' Κιάρρι), Ερλαντ (50 Β' Β. Βιτσέντζος), Κυριαζής, Λαζαρίδης, Αμερικάνας (70 Γ'. Βιτσέντζος), Κουφάλης, Παντίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...