13 Απρ 2009

"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ



Η υπόθεση Παυλίδη έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το δήμο Καλλιθέας αφού υποψήφια να τον αντικαταστήσει, σε περίπτωση παραίτησης, είναι η πολιτευτής κυρία Μίκα Ιατρίδη.
Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δημοσιεύτηκαν οι παρακάτω δηλώσεις της κυρίας Ιατρίδη, αλλά και του δημάρχου Καλλιθέας Γιάννη Ιατρίδη:

«Θα ήμουν η τελευταία που θα υπεδείκνυα στον κ. Παυλίδη το τι θα πράξει. Οπως και να έχει, η υπόθεση αποτελεί κομβικό σημείο για την πορεία της κυβέρνησης», δηλώνει στον ΕΤ.Κ η κυρία Μίκα (Τσαμπίκα) Ιατρίδη, η οποία θα γίνει βουλευτής του νομού Δωδεκανήσου στην περίπτωση που ο κ. Παυλίδης υποβάλει την παραίτησή του. Στις εκλογές του 2007 –τότε πολιτεύθηκε για πρώτη φορά– η 32χρονη οικονομολόγος ήρθε τέταρτη συγκεντρώνοντας περίπου 9.000 ψήφους.
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Παυλίδη δηλώνει στον ΕΤ.Κ: «H υπόθεση των άγονων γραμμών ταλαιπωρεί τα Δωδεκάνησα χρόνια τώρα. Οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας δυστυχώς άργησαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τους διαγωνισμούς, τους εφοπλιστές και τους ακτοπλόους του Αιγαίου. Αργησαν να μάθουν τι πραγματικά σημαίνει να είσαι νησιώτης και μάλιστα αποκλεισμένος από τα φυσικά φαινόμενα, να κινδυνεύεις και το καράβι που ακριβοπληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος να μην έρχεται ποτέ. Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Δωδεκανήσιος πρώην υπουργός και βουλευτής απλά τήρησε το νόμο για την ανάθεση των άγονων γραμμών που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ με πολλά και επικίνδυνα κενά, που σήμερα πληρώνει ο ίδιος».

Δυσφορία πολιτών

Η κυρία Μίκα Ιατρίδη δικαιολογεί την καχυποψία των πολιτών έναντι του πολιτικού συστήματος. «Η κοινή γνώμη που ήδη θεωρεί ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά στη χώρα μας έχει άλλο ένα λόγο να δυσφορεί για τις καταγγελίες που εκθέτουν τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας γενικά σε θέματα ηθικής και αξιών πιστεύοντας ότι μεταξύ των πολιτικών λειτουργούν μηχανισμοί συγκάλυψης και συμψηφισμού. Εύλογα λοιπόν ζητά υποθέσεις όπως αυτή που αφορά τον κ. Παυλίδη να διερευνώνται πλήρως ώστε να μη μένουν στους πολίτες αμφιβολίες ή αναπάντητα ερωτήματα. Φυσικά ο κ. Παυλίδης έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, παραμένοντας βουλευτής, στηρίζοντας με την ψήφο του την κυβέρνηση. Αν είναι σοφή ή όχι η στάση αυτή, και μάλιστα πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ο χρόνος θα δείξει».

Ο πατέρας της, δήμαρχος Καλλιθέας Ρόδου επί δύο δεκαετίες Ιωάννης Ιατρίδης, αναφέρει στον ΕΤ.Κ: «Δεν θα ήθελα να είναι στη θέση του κ. Παυλίδη ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια. Αν είναι αθώος, να αθωωθεί».

Μία σελίδα αφιέρωμα στη Μίκα Ιατρίδη είχε και η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (εικόνα)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μιλάμε, τώρα αισθάνομαι πολύ περήφανος...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...