13 Απρ 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ




Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Απριλίου ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Φαληρακίου που διοργανώθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Καλλιθέας. Η συμβολική πρωτοβουλία του ΤΟΣΥΝ Καλλιθέας είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους νέους, προκειμένου να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προστασία και την ανάδειξη ενός σημαντικού συλλογικού αγαθού, όπως η παραλία.
Οι εθελοντές που συγκεντρώθηκαν μαζί με δύτες από το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ρόδου, πέρασαν το μήνυμα ότι ο κάθε ένας μας προσωπικά αλλά και οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή πρέπει να σέβονται το φυσικό μας περιβάλλον.
Στα αξιοσημείωτα, πέρα από τις σακούλες σκουπιδιών που μαζεύτηκαν από την παραλία, η σιδερένια σκαλωσιά και άλλα αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα που ανασύρθηκαν από τον βυθό της θάλασσας.
Το ΤΟΣΥΝ Καλλιθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως:
• Την Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας Ρόδου
• Το κρεοπωλείο Φώτης & Βάγιος, το κρεοπωλείο του Βασίλη Ψυλάκη, το εστιατόριο «Λεβέντης», την εταιρία εμπορίας ποτών «Αμφορέας», την βιοτεχνία εμφιάλωσης νερού Εμμανουήλ Κυριακούλη, το βιβλιοπωλείο «Το Τρενάκι», το ταξιδιωτικό πρακτορείο Κ&Β Travel, την εβδομαδιαία εφημερία «Ο Τόπος μας», το μπαρ «Chaplins”, και το καφέ Κλικ, που αποτέλεσαν τους χορηγούς της διοργάνωσης.
• Τον κο Πανορμίτη Βιτσέντζο, την κα Μαρούλα Γαλατά που μαζί με τους κους Γιώργο Αργυρού και Μιχάλη Σφήκα από το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ρόδου ανέσυραν πεταμένα αντικείμενα από τον βυθό της θάλασσας με την συνδρομή του κου Μανωλάγκα.
• Όλους τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σε ολους που ηταν εκει.
μπραβο σε ολους που δεν εμειναν στα λογια .

knos είπε...

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έκαναν την εκδήλωση αυτή και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να πάρω μέρος και εγώ.
Γιατί όμως Τάσο κρίνεις τον κόσμο που δεν πήγε όταν εσύ ο ίδιος απαξίωσες με αυτά που έγραφες την πρωτοβουλία αυτή?Αν δε θυμάσαι στο θυμίζω...
''ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΑΝΩΔΥΝΑ''
Φίλε Τάσο και οι δεντροφυτεύσεις και οι καθαρισμοί και τα πανηγυράκια και οι περιπάτοι ΟΛΑ καλά είναι αρκεί να βγάζουν αποτέλεσμα,να προκύπτει κάτι χρήσιμο μετά και βέβαια να μη μένουμε μόνο σε αυτά...ελπίζω στο μέλλον το ΤΟΣΥΝ να είναι πιο δυναμικό,πιο δραστήριο,πιο αποτελεσματικό.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ κάνω κριτική αλλά είμαι παρών

ΤΑΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

File knos an itan oloi aftoi pou kanoun kritiki san ton taso tha kaneme thavmata se afton ton topo. mpravo ston taso me tis kritikes tou alla itan paron me mia sakoula kai mazeve skoupidia!!!!!!!!!

knos είπε...

Πολύ στα σοβαρά τα παίρνουμε τα πράγματα μου φάινεται εδώ στο blog...
Χαλαρώστε λίγο εδώ κάποιοι δεν μπαίνουν ούτε για να μαλώσουν ούτε για να βγάλουν τα απωθημένα τους.Τουλάχιστον αυτούς σεβαστείτε τους.Εγώ έκανα κριτική σε πράξη και όχι σε πρόσωπο.Τη δουλειά του Τάσου την εκτιμώ και γι αυτό έγραψα τι θεωρώ οτι έκανε λαθος ΕΠΩΝΥΜΑ και τον προειδοποιώ οτι το ίδιο θα κάνω και στο μέλλον σε πρόμοια περίπτωση.Το ότι είναι ένας καλός δημοσιογράφος δε σημαίνει οτι πρέπει να είναι στο απυρόβλητο.Η καλοπροαίρετη και με επιχειρήματα κριτική θα κάνει τη δουλειά του καλύτερη,είμαι σίγουρος.Προτείνω και όλοι να κάνετε το ίδιο,αν κάτι σας ενοχλεί,κάτι το θεωρείτε λάθος να το γράφετε επώνυμα και να αιτιολογείτε την άποψή σας.
Και όταν θα γίνω και γείτονας του έκει ψηλά στο βουνό θα ανέβει και η αξία του σπιτιού του που όλο γκρινιάζει :)

Ανώνυμος είπε...

Ντίνο έλα στον Πευκώνο και θα δεις τι θα τραβήξεις..

Τάσος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...