24 Απρ 2009

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΟΥΝΟΥ


Αλλη μία προσπάθεια περιβαλλοντικής ευαισθησίας θα γίνει την Κυριακή στην περιοχή μας.
Εθελοντές από τον σύλλογο Ορεινού Φεστιβάλ και Εναλλακτικών δραστηριοτήτων θα καθαρίσουν την παραλία ανάμεσα στην σπηλιά Τραουνού και το Γκολφ Αφάντου.
Συμμετέχουν Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, ο Κυνηγετικός Σύλλογος, οι Εθελοντικές Ομάδες Πρόληψης Καταστροφών, οι CBer, ο Ιππικός Ομιλος ΦΟΙΒΟΣ, δύτες και το Baduz Cafe.
Η εξόρμιση καθαρισμού έχει την αιγίδα του δήμου Καλλιθέας και το σύνθημα είναι
ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.Πληροφορίες στα τηλ. 6936674466 και 6947256919
Η εκστρατεία καθαρισμού θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής στις 10.00

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΩΒΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

oxi re se afta ta lamogia,ego den pao na kathariso tipota mazi tous!
http://npatridakoimatai.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

kai den eimai o pastrikos gia na eksigithoume!

Ανώνυμος είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και μετά ζητά βοήθεια.Έχει γεμίσει αυτή η χώρα με εθελοντές.Εθελοντές δασοπυροσβέστες,εθελοντές σχολικούς τροχονόμους,εθελοντές απο'δω εθελοντές απο'κει.Με τι αντάλαγμα ρε παιδιά???? Πόσο πληρώνονται αυτά τα παιδιά??? Μήπως είναι αλήθεια το ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ = ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ στην Ελλάδα???Μια περιήγηση στο google για το ποιό πρόσφατο μεγάλο γεγονός στην Ελλάδα (βλ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)πάνω στο θέμα "εθελοντισμός" θα καταλάβετε γιατί εκμεταλεύση μιλάμε.Όπως επίσης με λίγο ψάξιμο θα καταλάβετε τι σημαίνει "εθελοντισμός" στο εξωτερικό.Και στο κάτω κάτω ρε Τάσο όσες φορές έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν είδαμε τον Δήμαρχο μας "μπροστάρη" για να δώσει κουράγιο και στους υπόλοιπους.Οπότε ο μύθος εθελοντισμός καταρίπτεται.Γιατί αν συνεχείσουμε αυτή η χώρα θα δουλεύει μόνο με εθελοντές που θα πληρώνονται με 3+60.

Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Τασο, αν μπορείς πηγενε σήμερα Σαββατο στον χώρο που θα καθαρισθει αύριο να δείς 2 αυθαίρετες ξύλινες ΜΟΝΙΜΕΣ κατασκευες (οχι αντισκηνα), πάνω στο χαλίκι
Μπορούν να μας πουν ο συλλογος και ο Δήμος αν θα τις 'καθαρίσουν΄και αυτες?

Ανώνυμος είπε...

Ο "εθελοντισμός" είναι η μεγαλύτερη πατάτα που υπάρχει. Γιατί ρε φιλαράκι να κάτσω να προσφέρω τζάμπα εργατοώρες στα λαμόγια, τη στιγμή που για αυτή τη δουλειά θα μπορούσαν να προσληφθούν άτομα?

Δημήτρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπήρξαν και κάποια-λίγα-άτομα που πληρώθηκαν και μάλιστα καλά (κυρίως άτομα που δούλεψαν στα γραφεία τύπου-έχω γνωστούς και το ξέρω απο πρώτο χέρι), αλλά φυσικά στους περισσότερους χρυσώθηκε το χάπι λέγοντας τους "να χαίρεστε για τη συνεισφορά σας, γιατί θα είστε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και θα βλέπετε απο κοντά τους αθλητές Μπάντμιντον απο τη Ζουαζιλάνδη...".

Την παραλία κάτω απο το τραγόβουνο να την καθαρίσει ο Δήμος.

Ανώνυμος είπε...

EISAI GELIOS RE FILE MA POLI GELIOS
KARAGKIOZI

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...